Workshop οινογνωσίας από το Κτήμα SEMELI για τους φοιτητές της Σχολής Τουρισμού

Μεταφέροντας τις τάσεις και τις απαιτήσεις του τουριστικού κλάδου σε εκπαιδευτικό πλαίσιο, η πολυβραβευμένη Σχολή Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, οργάνωσε για φοιτητές των προγραμμάτων σπουδών που προσφέρει, ένα μοναδικό workshop οινογνωσίας σε συνεργασία με το κτήμα SEMELI (Σεμέλη).
Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο εστιατόριο TASTE Gallery του Campus Αθηνας, με τη συμμετοχή 20 περίπου φοιτητών, αποτελώντας για όλους μια πολύ ξεχωριστή εμπειρία που συνδύασε τη γνώση με την ικανοποίηση των αισθήσεων.
Στη διάρκεια του σεμιναρίου, οι φοιτητές ενημερώθηκαν για τις βασικές αρχές οινογνωσίας και γευσιγνωσίας, δοκιμάζοντας και συγκρίνοντας χαρακτηριστικά, ποικιλίες και αρώματα από 4 διαφορετικά είδη κρασιών του κτήματος SEMELI.
Επιπλέον, είχαν την ευκαιρία να κάνουν food pairing με διάφορες επιλογές. Τα πιάτα ήταν δημιουργίες του chef Μιχάλη Ζάχαρη και περιλάμβαναν φρέσκο ψωμί, λουκάνικο από ζαρκάδι, παστράμι τόνου, τυριά και άλλα αλλαντικά.
Στο workshop οινογνωσίας οι φοιτητές γνώρισαν και συζήτησαν με τον οινολόγο του κτήματος SEMELI, κ. Γιάννη Φλεριανό, ο οποίος πραγματοποίησε και σύντομη παρουσίαση του κτήματος.
Oops! We could not locate your form.