24.09.2024
ΣΧΟΛΗ ΥΓΕΙΑΣ

Νέος εξοπλισμός για τα εργαστήρια Ποδιατρικής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου από την εταιρία Νatura Pharm

Η νέα προσθήκη στοχεύει στην αναβάθμιση της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Η εταιρεία δερμοκαλλυντικών προϊόντων Natura Pharm, δείχνοντας έμπρακτα την εμπιστοσύνη και την υποστήριξή της στο πρόγραμμα σπουδών BSc (Hons) Podiatry του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, προχώρησε στη δωρεά νέου εξοπλισμού για την αναβάθμιση του Ποδιατρικού Σταθμού Εργασίας του Campus Αθήνας. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία δώρισε έναν αυτόκαυστο κλίβανο για την αποστείρωση των εργαλείων.

Η εταιρεία δερμοκαλλυντικών προϊόντων Natura Pharm στηρίζει την εκπαιδευτική κλινική της Ποδιατρικής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου από το 2018. Η έμπρακτη υποστήριξή της περιλαμβάνει τον συνολικό εξοπλισμό του Ποδιατρικού Σταθμού Εργασίας, καθώς και τη δωρεά δερματολογικών προϊόντων της σειράς Podia. Η συμβολή της Natura Pharm διασφαλίζει την άρτια εκπαίδευση των φοιτητών και ενισχύει την ποιότητα των υπηρεσιών της κλινικής, συμβάλλοντας στην καλύτερη αντιμετώπιση των αναγκών των ασθενών.

Η συνεργασία αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς την προαγωγή της εκπαίδευσης των φοιτητών και την ενίσχυση του ρόλου του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στον τομέα των επιστημών υγείας. 

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο αναπτύσσει ισχυρές συνεργασίες με κορυφαίες εταιρείες. Μέσα από αυτές τις συνεργασίες, το Κολλέγιο ενισχύει τη σύνδεση της ακαδημαϊκής κοινότητας με την αγορά εργασίας, εξασφαλίζοντας πρόσβαση σε σύγχρονες υποδομές και εξοπλισμό, που διευκολύνουν την εφαρμογή θεωρητικών γνώσεων στην πράξη.

 

Oops! We could not locate your form.

MORE NEWS
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πανελλαδική Γραμμή Ενημέρωσης

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ