13.02.2023
ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ and ΣΧΟΛΗ ΥΓΕΙΑΣ

Φοιτητές του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στη Λάρισα επισκέφτηκαν τη βιομηχανία ΕΛΒΑΚ Α.Ε.

Τη δράση ακολούθησαν φοιτητές από τα Τμήματα της Σχολής Διοίκησης και της Σχολής Υγείας.

Με στόχο την επαφή των φοιτητών με ρεαλιστικές συνθήκες εργασίας, για την ανάπτυξη της σκέψης και του δικτύου επαφών τους, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο στη Λάρισα διοργάνωσε επίσκεψη των φοιτητών του Campus στη βιομηχανία ΕΛΒΑΚ Α.Ε.

Στην εκπαιδευτική επίσκεψη συμμετείχαν επιλεγμένοι φοιτητές από τα Τμήματα τόσο της Σχολής Διοίκησης, όπως Διοίκηση Επιχειρήσεων (Business Management) και Χρηματοοικονομικών (Accounting &Finance), όσο και από Τμήματα της Σχολής Υγείας – Βιοϊατρικών σπουδών (Biomedical Sciences) και Διαιτολογίας (Dietetics). Τους φοιτητές συνόδευσαν η κα. Γεωργίου Σοφία, Ακαδημαϊκή Υπεύθυνη Biomedical Sciences και ο Year Tutor του Tμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων, κ. Αγγελόπουλος Τηλέμαχος.

Η ΕΛΒΑΚ Α.Ε. είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες παραγωγής τυποποίησης φρούτων, παραγωγής μαρμελάδων και χυμών στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας.

Στη διάρκεια της επίσκεψης, οι φοιτητές ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης από τον κ. Στεφούδη για να γνωρίσουν όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας και της πορείας που ακολουθεί το φρούτο: από την έναρξη της επεξεργασίας, την πλύση, την αποφλοίωση, την κοπή, την παστερίωση έως τη συσκευασία και την αποθήκευση.

Στη συνέχεια, οι φοιτητές, ανάλογα με την ειδικότητά τους μοιράστηκαν στα αντίστοιχα τμήματα της επιχείρησης. Τα Τμήματα Biomedical Sciences και Dietetics κατευθύνθηκαν στα τμήματα του χημείου και του R&D (Research & Development), όπου είδαν από κοντά τη διαδικασία του ποιοτικού ελέγχου τροφίμων από την κα. Γεροστέργιου και τον κ. Δημάκη. Από την άλλη πλευρά, τα Τμήματα Business Management και Accounting & Finance είχαν μία πολύ εποικοδομητική συζήτηση με τον προϊστάμενο του τμήματος προσωπικού (HR) της εταιρείας, κ. Βαλάση, και με τον προϊστάμενο λογιστηρίου, κ. Νάκα.

Οι φοιτητές και οι διδάσκοντες του Μητροπολιτικού Κολλεγίου ευχαριστούν θερμά τη διοίκηση της ΕΛΒΑΚ Α.Ε. και τον καθένα προσωπικά για τις πολύτιμες συμβουλές και γνώσεις που μετέφεραν κατά την επίσκεψή στις εγκαταστάσεις τους.

Oops! We could not locate your form.

MORE NEWS
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πανελλαδική Γραμμή Ενημέρωσης

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ