Σεμινάριο «Tο Αλφαβητάρι του Ελληνικού Γαστρονομικού Τουρισμού» στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο

WTFA EVENTSITE

  Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο φιλοξενεί το σεμινάριο του World Food Travel Association με θέμα «Tο Αλφαβητάρι του Ελληνικού Γαστρονομικού Τουρισμού» και εισηγήτρια την Μαρία Αθανασοπούλου, Chairwoman of World Food Travel Association, Certified Ambassador of World Food Travel Association in Greece & Master Culinary Travel Professional, Founder of Respond On Demand Ltd, Co-founder of Top Tourism nonprofit company.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου, και ώρες 15:00-18:00, και θα λάβει χώρα στο αμφιθέατρο του Campus του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στην Αθήνα [Ακαδημίας 42].

Στη διάρκεια της διάλεξής της η εισηγήτρια Μαρία Αθανασοπούλου θα μιλήσει για τους βασικούς ορισμούς του γαστρονομικού τουρισμού, εστιάζοντας στα βασικά στοιχεία και ειδικές συνθήκες του ελληνικού γαστρονομικού τουρισμού. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να κατανοήσουν εις βάθος τους τρόπους εφαρμογής του γαστρονομικού τουρισμού στην Ελλάδα, καθώς και την προώθηση του. Παράλληλα, θα ενημερωθούν για τις βασικές δραστηριότητες οι οποίες εντάσσονται στον ελληνικό γαστρονομικό τουρισμό και, παράλληλα, ιδέες και τρόπους με τους οποίους κάποιος μπορεί να δραστηριοποιηθεί επιτυχώς σε αυτόν τον τομέα.

 

Button1001e

 

 Σε ποιους απευθύνεται:

Το σεμινάριο απευθύνεται σε φοιτητές, απόφοιτους και επαγγελματίες του κλάδου του Τουρισμού.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στα ελληνικά.

Κόστος παρακολούθησης: 80€ 

 

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης από τον World Food Travel Association.


Λίγα λόγια το World Food Travel Association 

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Γαστρονομικού Τουρισμού ιδρύθηκε το 2003 με στόχο να προωθήσει τη γαστρονομική κουλτούρα πολλών και διαφορετικών πολιτισμών μέσω της φιλοξενίας και του τουρισμού. Όραμα του Οργανισμού είναι να καθιερωθεί ως παγκόσμια έδρα πρακτικών που στηρίζουν την καινοτομία, την αριστεία και την γνώση στον κλάδο του επισιτισμού.