Βράβευση φοιτητριών της Σχολής Τουρισμού στο Πανελλήνιο Συνέδριο HAPCO

HAPCO2020

Στιγμιότυπο από τη βράβευση των φοιτητριών της Σχολής Τουρισμού στο 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο HAPCO

Οι φοιτήτριες της πολυβραβευμένης Σχολής Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, Λένα Κεβχισβίλλι και Ευσταθία Λαζαρίδου, κέρδισαν το Βραβείο Καλύτερης Εργασίας στον διαγωνισμό του 10ου Πανελλήνιου Συνεδρίου HAPCO στον οποίο συμμετείχαν προπτυχιακοί ή μεταπτυχιακοί φοιτητές τουριστικών σπουδών, με ενδιαφέρον στην αγορά του MICE.

Αμφότερες οι φοιτήτριες πραγματοποιούν τις σπουδές τους στη Σχολή Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου. Η Ευσταθία Λαζαρίδου είναι φοιτήτρια του μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών στο MSc Hospitality, Events and Tourism Management που προσφέρει το Μητροπολιτικό Κολλέγιο σε συνεργασία με το Oxford Brookes University και η Λένα Κεβχισβίλλι παρακολουθεί το πρόγραμμα σπουδών BA (Hons) International Hospitality and Tourism Management - Διοίκηση Τουριστικών και Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων.

 

IMG7901
IMG7946
IMG7945

Η εργασία, χάρη στην οποία κέρδισαν την πρώτη θέση στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό του HAPCO, ήταν μια ολοκληρωμένη πρόταση φιλοξενίας Συνεδρίου με όλες τις τεχνικές, οικονομικές και επικοινωνιακές πληροφορίες που απαιτούνται για τη διοργάνωση του, όπως τους χώρους διεξαγωγής των ομιλιών και παρουσιάσεων, τα ξενοδοχεία φιλοξενίας των συνέδρων, προτεινόμενα μέσα μεταφοράς για τις μετακινήσεις τους, αλλά και τους χώρους διεξαγωγής των γευμάτων και των cocktail events. Επιπλέον, σχεδίασαν το λογότυπο και το πρόγραμμα του συνεδρίου, αλλά και μια σχετική εφαρμογή μέσω κινητού τηλεφώνου ως πρόσθετη υποστήριξη της διοργάνωσης.

Η διάκριση αυτή αναδεικνύει το υψηλό επίπεδο σπουδών που προσφέρει η Σχολή Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου η οποία έχει βραβευτεί για 4 συνεχείς χρονιές ως η «Καλύτερη Σχολή Ξενοδοχειακής Εκπαίδευσης» στα Greek Hospitality Awards 2016, 2017, 2018 & 2019. 

Το 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο για τον Επαγγελματικό και Συνεδριακό Τουρισμό πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο Ξενοδοχείο Grand Hyatt στην Αθήνα συγκεντρώνοντας πλήθος επαγγελματιών από τη βιομηχανία MICE, από τον Συνεδριακό Τουρισμό της Ελλάδας, καθώς και θεσμικούς παράγοντες από τον κλάδο του Τουρισμού και της Φιλοξενίας. Με τίτλο “Back to the Future” είχε ως βασική του θεματολογία τόσο την καθημερινότητα του επαγγέλματος, όσο και τις πρακτικές ανάπτυξης των στελεχών του χώρου, σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.