Συνεντεύξεις με τον ξενοδοχειακό όμιλο Hyatt για τους φοιτητές Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου

hyatt hotel

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, στο πλαίσιο της διασύνδεσης των φοιτητών με την εγχώρια, αλλά και τη διεθνή αγορά εργασίας, έδωσε την ευκαιρία σε φοιτητές και απόφοιτους της Σχολής Τουρισμού να πραγματοποιήσουν συνέντευξη με στελέχη του ξενοδοχείου Hyatt UK, του ομίλου Hyatt Recency. 

Στο πλαίσιο αυτό, το Campus Αθήνας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου φιλοξένησε τους κ.κ. Carlo Alberto Martino, Head Chef στο εστιατόριο The Montagu Kitchen-Hyatt Regency London, The Churchill and Sabela, Sous Chef στο εστιατόριο Rake’s του ξενοδοχείου Andaz (που ανήκει στην αλυσίδα Hyatt) και Chrysanthi Vampa, Talent Acquisition Manager. Οι τρεις εκπροσώποι της μεγάλης ξενοδοχειακής αλυσίδας γνώρισαν και συνομίλησαν με τους φοιτητές των προγραμμάτων BA (Hons) International Hospitality and Tourism Management (Τουρισμός και Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις)BA Culinary Arts and Food Service Development (Επισιτιστικές Τέχνες και Ανάπτυξη Υπηρεσιών Εστίασης)
BA Culinary Arts, Baking and Patisserie (Αρτοποιία / Ζαχαροπλαστική) ενώ η κα Vampa πραγματοποίησε παρουσίαση της αλυσίδας Hyatt. Την παρουσίαση διαδέχτηκε σειρά συνεντεύξεων με τους φοιτητές και απόφοιτους της Σχολής με σκοπό να αξιολογηθεί το επαγγελματικό τους προφίλ και το ενδεχόμενο συνεργασίας μαζί τους.

Δείτε εδώ περισσότερες φωτογραφίες από την επίσκεψη του ξενοδοχείου Hyatt UK

hyatt-hotel-2
hyatt-hotel-3
thumbnailIMG3920
hyatt-hotel1
thumbnailIMG3922

Υπενθυμίζουμε ότι η Σχολή Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου έχει βραβευτεί ως η «Καλύτερη Σχολή Ξενοδοχειακής Εκπαίδευσης» στα Greek Hospitality Awards 2016, 2017, 2018 και 2019. Η εξαιρετική αυτή διάκριση αναδεικνύει το υψηλό επίπεδο τουριστικών σπουδών στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο και το ευρύ δίκτυο συνεργαζόμενων ξενοδοχείων για την πρακτική άσκηση των φοιτητών. Επιπλέον, η Σχολή Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου είναι μέλος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), της Ένωσης Ανώτερων Τουριστικών Σχολών της Ευρώπης (EURHODIP) και του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού (UNWTO).