Φοιτητές του τμήματος Διοίκησης Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων στο ξενοδοχείο Hilton

Hilton tourismstudies 2011

Οι φοιτητές του Τμήματος Διοίκησης Τουριστικών και Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων [BA (Hons) International Hospitality and Tourism Management] της Σχολής Τουρισμού επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Hilton στην Αθήνα όπου και ξεναγήθηκαν, μαθαίνοντας παράλληλα την ιστορία του, αλλά και πώς έφτασε να θεωρείται ένα από τα πιο θρυλικά ξενοδοχεία της Αθήνας.

Την ξενάγηση διαδέχτηκε άσκηση προσομοίωσης Housekeeping όπου οι φοιτητές χωρίστηκαν σε γκρουπ των 12 ατόμων και, υπό την καθοδήγηση της Assistant Executive Housekeeper, Έβελυν Καρινοπούλου και της Floor Supervisor, Χαράς Χολέβα, δούλεψαν σε ομάδες και εκπαιδεύτηκαν να δίνουν έμφαση στην λεπτομέρεια.

Με το τέλος της άσκησης προσομοίωσης, οι φοιτητές είχαν την ευκαιρία να ζητήσουν διευκρινήσεις και περαιτέρω πληροφορίες από τον κ. Θανάση Πάσσα (HR Director), την κα Δήμητρα Λαμπροπούλου (Assistant HR Manager / Training Manager) και την κα Νάντια Χρονοπούλου (HR Coordinator), οι οποίοι ήταν διαθέσιμοι να λύσουν κάθε απορία τους.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στη διάρκεια της επίσκεψης στο ξενοδοχείο Hilton, οι φοιτητές είχαν τη χαρά να συναντήσουν και να συνομιλήσουν με διοικητικά στελέχη του ξενοδοχείου. Ο Senior Vice President Continental Europe, David Kelly, ο President Middle East Africa & Turkey, Jochem Jan Sleiffer και ο Area GM Greece & Cyprus, Bart van de Winkel καλωσόρισαν τους φοιτητές του Μητροπολιτικού Κολλεγίου και τους μίλησαν για τα μελλοντικά σχέδια του ομίλου σε διεθνές επίπεδο.