Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο στο 100% Hotel Show 2019

Mια ξεχωριστή περιήγηση στην ελληνική γαστρονομία με ξεναγούς τους φοιτητές της Σχολής Τουρισμού!

new sitemitropic1511Δυναμική παρουσία της πολυβραβευμένης Σχολής Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στην έκθεση 100% Hotel Show 2019 η οποία έλαβε χώρα στο MEC Παιανίας, δίνοντας τη δυνατότητα στους φοιτητές Τουρισμού να δώσουν δυναμικά το παρών σε ένα από τα πιο premium εκθεσιακά γεγονότα για τους επαγγελματίες του εγχώριου κλάδου.

Πιο συγκεκριμένα, η Σχολή Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου συμμετείχε στο 100% Hotel Show 2019 με το Delio Concierge, έναν χώρο που στήθηκε από το Delio Food Ηub, διαμορφωμένο με την αισθητική ενός πολυτελούς lounge ξενοδοχείου όπου οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τον πλούτο των ελληνικών προϊόντων.

Η ιδέα είχε ως εξής: Οι φοιτητές Τουρισμού του Κολλεγίου, ως οι επίσημοι concierge του Delio, υποδέχονται και ξεναγούν τους επισκέπτες στην Ελλάδα των γεύσεων και των προϊόντων μικρών Ελλήνων παραγωγών. Με αυτόν τον τρόπο, οι επισκέπτες περιηγούνται σε ένα ελληνικό delicatessen, απολαμβάνουν παραδοσιακό ελληνικό πρωινό και νόστιμα πιάτα και δοκιμάζουν ελληνικά κρασιά και εμφιαλωμένα κοκτέιλ με ελληνικά αποστάγματα από το minibar του Delio.

Μαζί τους ήταν και ο καθηγητής της Σχολής Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου και συντάκτης γαστρονομίας επί σειρά ετών στο FNL guide και το Αθηνόραμα, Χάρης Τζαννής, ο οποίος πρότεινε λύσεις για τις επιχειρήσεις της εστίασης και του τουρισμού δίνοντας πρόσβαση στους κρυμμένους θησαυρούς της ελληνικής παραγωγής.

Παράλληλα, εκπρόσωποι από το Admissions Office του Κολλεγίου προσέφεραν ενημέρωση σχετικά με τα πρωτοποριακά προγράμματα σπουδών της Σχολής Τουρισμού, αλλά και του Μητροπολιτικού Κολλεγίου συνολικά.

Λίγα λόγια για το 100% Hotel Show 2019
Στην 7η διοργάνωση του "100% Hotel Show" φιλοξενούνται περισσότεροι από 200 εκθέτες-εταιρίες με ξενοδοχειακές λύσεις ενώ στις παράλληλες δράσεις συμπεριλαμβάνονται workshops, masterclasses, καθώς και οργανωμένο networking program, καθώς και ένα τμήμα προσομοίωσης χώρων ξενοδοχείου το οποίο δίνει στους επισκέπτες την ευκαιρία να δουν προϊόντα και υπηρεσίες σε πραγματική μορφή και να πάρουν καινοτόμες ιδέες. Το "100% Hotel Show" παρουσιάζει μια επιλεγμένη γκάμα εκθετών αλλά και επιμορφωτικά workshops, σχετικά με θεματικές που έχουν άμεση και έμμεση σχέση με τον Τουρισμό και εντάσσονται στις παρακάτω κατηγορίες: Architecture - Build - Materials, Furniture - Textiles - Housekeeping, Hotel Decoration, Services & Technology, Digital & Sales, Wellness & Operation, Food & Serve.