Το Τμήμα Διοίκησης Τουριστικών και Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων στο τρίτο 100% HOTEL SHOW

mec1Στις 29 Νοεμβρίου, το Τμήμα Διοίκησης Τουριστικών και Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων του Μητροπολιτικού Κολλεγίου πραγματοποίησε εκπαιδευτική επίσκεψη στο τρίτο 100% Hotel Show.

Η προσέλευση των φοιτητών ήταν μεγάλη και το ενδιαφέρον τους για την έκθεση θερμό. Tο 100% Hotel Show αποτελεί καινοτομικό event για ξενοδόχους και επαγγελματίες τουρισμού από όλους τους χώρους, αφού εκτός από τον κατασκευαστικό τομέα στα πλαίσια του οποίου παρουσιάζονται πρωτοποριακές και αειφόρες λύσεις, δίνεται έμφαση στις υπηρεσίες, την καινοτομία αλλά και την Online εποχή στην οποία εισέρχεται ο Τουρισμός.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, οι φοιτητές παρακολούθησαν σεμινάριο διάρκειας 90 λεπτών με θέμα «ΣΥΝΔΕΣΗ ΑΕΙΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ». Στόχος του σεμιναρίου ήταν να παρουσιάσει τις σύγχρονες τάσεις για τη μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης, τη βελτίωση της ποιότητα της ενέργειας ενώ ταυτόχρονα να συνδέσει την πράσινη οικονομία και την τουριστική ανάπτυξη, μέσα από την τεχνολογία και το νέο νομοθετικό πλαίσιο.

 

mec4
mec2
mec3
mec6