Το Τμήμα Τουρισμού και Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης στη διεθνή έκθεση Philoxenia 2014

PhiloxeniaΤο Τμήμα Τουρισμού και Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων του Μητροπολιτικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε στις 13 Νοεμβρίου την 30η διεθνή έκθεση τουρισμού Philoxenia 2014, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Διεθνές Συνεδριακό και Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Στόχος της διοργάνωσης είναι να αναδείξει ότι πιο σύγχρονο έχει η τουριστική βιομηχανία διεθνώς εμπλουτίζοντας την ελληνική εκθεσιακή πραγματικότητα με ένα γεγονός υψηλού επιπέδου και αυστηρά επαγγελματικού προσανατολισμού.

Κατά τη διάρκεια της οργανωμένης επίσκεψής τους, οι φοιτητές είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν αρχικά για τους στόχους και το προφίλ της έκθεσης, αλλά και να έρθουν σε επαφή με πολλούς υπευθύνους περιπτέρων. Πιο συγκεκριμένα, στάθηκαν ιδιαίτερα στα εκθεσιακά περίπτερα των Qatar Airways, Domotel, Plilian Hotels, Thraki Palace, Mediterranean Palace, Grand Hotel Palace, The Met, στα οποία οι εκπρόσωποι των εταιριών τους μίλησαν για τις επιχειρήσεις τους, για τον κλάδο των Τουριστικών και για τις δυνατότητες καριέρας που δίνονται.

 

 

3
4
6
8