Επίσκεψη φοιτητών του τμήματος Τουρισμού & Ξενοδοχειακών επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης στο ξενοδοχείο Les Lazaristes Domotel

kouzinaΟι φοιτητές του τμήματος Τουριστικών και Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων του Μητροπολιτικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης επισκέφθηκαν το ξενοδοχείο Les Lazaristes του ομίλου Domotel. Εκεί, Διευθυντικό στέλεχος του ξενοδοχείου παρουσίασε στους φοιτητές τον όμιλο, την πολιτική του, τη φιλοσοφία, την αρχιτεκτονική και την εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου, τις αγορές που προσεγγίζει, τα διαφορετικά τμήματα που το απαρτίζουν και τη λειτουργία τους.

Ακολούθησε περιήγηση των φοιτητών στους διαφορετικούς χώρους του ξενοδοχείου και σε όλους τους τύπους δωματίων. Τα παιδιά είδαν από κοντά το εστιατόριο, την πισίνα, το γυμναστήριο και spa του ξενοδοχείου, τη λινοθήκη, τα πλυντήρια και τις διαδικασίες που ακολουθούνται από τις καμαριέρες, την κεντρική κουζίνα, το ζαχαροπλαστείο καθώς και τους χώρους του προσωπικού.

Οι φοιτητές περιηγήθηκαν επίσης σε αίθουσες συνεδριακών εκδηλώσεων, όπου τους επεξηγήθηκαν οι διαφορετικές διατάξεις στους χώρους και η διοργάνωση διαφορετικών εκδηλώσεων, είδαν τον εξοπλισμό που χρησιμοποιείται για τη διοργάνωση εκδηλώσεων και επισκέφθηκαν τα meeting rooms που διατίθενται για επαγγελματικές συναντήσεις.