Το Τμήμα Τουρισμού στην 11η HORECA

horeca77Το Τμήμα Διοίκησης Τουριστικών και Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων του Μητροπολιτικού Κολλεγίου επισκέφθηκε την 11η έκθεση HORECA. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, οι φοιτητές είχαν την ευκαιρία:

• Να πάρουν μέρος σε οργανωμένο διαδραστικό παιχνίδι διάρκειας 2 ημερών, με στόχο να κινηθούν αρκετές ώρες μέσα στο χώρο την έκθεσης, να αποκτήσουν μια οικειότητα, αλλά να γίνουν και αντιληπτοί από το κοινό και τους εκθέτες.
• Να ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις της αγοράς.
• Να πάρουν μέρος στα σεμινάρια FUTURE HOTEL. Τα σημαντικότερα σεμινάρια ήταν αυτά με τίτλο «Διαχείριση παράπονων» και «Σταθεροποίηση της ποιότητας». Oι διεθνείς προσκεκλημένοι του Futute Hotel on the Web Thomas Landen, Marketing Manager EMEA της Revinate, Jens Bocker, Business Development Manager της OTA Insight και Alex Baroos, Vice President of Sales-EMEA της Duetto, ανέλυσαν την αποτελεσματική διαχείριση παραπόνων στο διαδίκτυο και την ορθή πολιτική κοστολόγησης, μέσα από πλήρεις εμπεριστατωμένες παρουσιάσεις.

Επιπλέον, η Ακαδημαϊκή Υπεύθυνη του Τμήματος, Δρ.Ελένη Τσιτσιρίγγου, συμμετείχε στη Γενική Συνέλευση του Ξενοδοχειακού Επιμελητήριου Ελλάδος με σύνθημα “Ο Τουρισμός είναι υπόθεση όλων μας” παρουσία περισσότερων από 1.000 ξενοδόχων, η οποία πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της HORECA.

H HORECA είναι μία έκθεση με έντονο παλμό, μια πλατφόρμα καινοτομιών και εξελίξεων που στοχεύει συγχρόνως στην κατάρτιση, την εξειδίκευση και την αέναη εκπαίδευση κάθε επαγγελματία επισκέπτη, μέσα από στοχευμένες εκδηλώσεις για κάθε κατηγορία επισκεπτών (σεμινάρια, master classes, ανοιχτές συζητήσεις, διαγωνισμούς και live επιδείξεις). Αποτελεί τη μεγάλη ετήσια γιορτή για τον κλάδο του Τουρισμού, της Γαστρονομίας και της Καφεστίασης που την υποδέχονται κάθε xρόνο με τον ίδιο, αμείωτο ενθουσιασμό. Έχει καταξιωθεί ως μία σπουδαία διοργάνωση υψηλού κύρους και βαρύνουσας σημασίας, που αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες και καλύτερες του είδους της διεθνώς. Πέρα από ένα κορυφαίο θεσμικό γεγονός, θεωρείται δικαίως και το σημαντικότερο εμπορικό φόρουμ για την τουριστική βιομηχανία σε Ελλάδα, Βαλκάνια και Νοτιοανατολική Ευρώπη. Η HORECA 2016 ξεπέρασε τους 35.000 επισκέπτες!

Horeca1
Horeca5
Horeca11