Το Τμήμα Διοίκησης Τουριστικών και Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων στη 2η έκθεση GREEK TOURISM EXPO 2015

aΤο Τμήμα Διοίκησης Τουριστικών και Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων του Μητροπολιτικού Κολλεγίου επισκέφθηκε τη 2η έκθεση GREEK TOURISM EXPO 2015, η οποία πραγματοποιήθηκε μεταξύ 4 – 6 Δεκεμβρίου στο Metropolitan Expo.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους, οι φοιτητές πήραν μέρος στην εκδήλωση της Ένωσης Εφοπλιστών Κρουαζιερόπλοιων και Φορέων Ναυτιλίας (Ε.Ε.Κ.Φ.) με θέμα «Θαλάσσιος Τουρισμός και Κρουαζιέρα, αιχμή για τον Ελληνικό Τουρισμό». Η εκδήλωση εστίασε το ενδιαφέρον της σε σύγχρονα θέματα, όπως Στήριξη του κλάδου της κρουαζιέρας, Homeporting και προοπτικές ανάπτυξης, Ελληνική κρουαζιέρα και νέοι προορισμοί, Ακτοπλοΐα μοχλός ανάπτυξης του τουρισμού. Βασικοί ομιλητές της εκδήλωσης ήταν σημαντικά στελέχη του χώρου, όπως ο Μιχάλης Σακέλης (Πρόεδρος ΣΕΕΝ), ο Κόντες Θεόδωρος (Πρόεδρος ΕΕΚΦΝ), ο Μιχελακάκης Εμμανουήλ (GlobalMaritime), ο Χατζάκος Σταύρος (Γενικός Διευθυντής ΟΛΠ) και ο Στελλιάτος Αντώνης (Πρόεδρος ΕΠΕΣΤ). Οι φοιτητές, ενθουσιασμένοι που βρέθηκαν σε ένα τέτοιο αποκλειστικό περιβάλλον, έκαναν αρκετές ερωτήσεις και θέλησαν να μάθουν περισσότερα για τον κλάδο.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας και μετά από μια περιήγηση στα περίπτερα της έκθεσης, οι φοιτητές πήραν μέρος στην εκδήλωση της TRIVAGO HELLAS με θέμα «Τrivago metasearch: ένα online marketing εργαλείο στα χέρια του Ξενοδόχου – Πώς η Τrivago δίνει τη δυνατότητα στον ξενοδόχο να αυξήσει τη διαδικτυακή του απόδοση;».

c
b
d