Επίσκεψη φοιτητών του τμήματος Τουρισμού & Ξενοδοχειακών επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης στο ξενοδοχείο Hyatt Regency

parousiashomilou22Το τμήμα Τουριστικών και Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων επισκέφθηκε το ξενοδοχείο Hyatt Regency του διεθνούς ομίλου. Οι φοιτητές είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν αρχικά μία αναλυτική παρουσίαση του ομίλου Hyatt από Διευθυντικό στέλεχος του ξενοδοχείου, την ιστορία της ίδρυσής του, των πρώτων εγκαταστάσεων, των πελατών στους οποίους απευθύνεται, μέχρι την παρουσίαση του ξενοδοχείου που επισκεφτήκαμε.

Ακολούθησε περιήγηση σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου, ξεκινώντας από τα διαφορετικά δωμάτια και σουίτες, όπου οι φοιτητές είχαν την ευκαιρία να δουν αναλυτικά διαφορετικές παροχές των διαφορετικών τύπων δωματίων. Στη συνέχεια, επισκέφθηκαν το εστιατόριο των πελατών με ανοιχτή κουζίνα, καθώς και το εστιατόριο και τους χώρους του προσωπικού, το σύστημα πυρόσβεσης του ξενοδοχείου, την υποδοχή, το θυρωρείο και τα καταστήματα του ξενοδοχείου. Οι φοιτητές είχαν ακόμα τη δυνατότητα να δουν εκθέσεις που το ξενοδοχείο φιλοξενούσε στις αίθουσες συνεδρίων και εκδηλώσεων, το γυμναστήριο και ιδιωτικούς χώρους spa, τη λινοθήκη και διάφορους χώρους αποθήκευσης.

Η εμπειρία ήταν πολύ σημαντική για τους φοιτητές, εφόσον είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά όλα τα λειτουργικά τμήματα και χώρους του ξενοδοχείου τους οποίους δεν μπορεί να επισκεφθεί ένας πελάτης. Την περιήγηση του τμήματος ακολούθησε συζήτηση σχετικά με τις επαγγελματικές δυνατότητες που υπάρχουν στον χώρο του τουρισμού και συμβουλές για μία επιτυχημένη πορεία στον κλάδο.