Νέα Σχολή του Μητροπολιτικού Κολλεγίου για Ναυτιλιακές Σπουδές

UntitledsΤο Μητροπολιτικό Κολλέγιο εγκαινιάζει νέα συνεργασία με το Southampton Solent University - παγκόσμιο ηγέτη στις σπουδές ναυτιλίας, με μια από τις κορυφαίες σχολές ναυτικής εκπαίδευσης στον κόσμο (Warsash Maritime Academy) - για την παροχή προγραμμάτων σπουδών στη Ναυτιλία, με την πιστοποίηση του Chartered Institute of Logistics and Transport (CILT).

Έτσι, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο προσφέρει από το Σεπτέμβριο του 2016 τα εξής αναγνωρισμένα bachelors στη Ναυτιλία:

• Ναυτιλιακές Σπουδές (Maritime Business)

• Διοίκηση Λιμένων και Ναυτιλιακών Επιχειρήσεων (Shipping & Port Management)

Τα προγράμματα σπουδών περιλαμβάνουν σύγχρονα μαθήματα που καλύπτουν όλους τους τομείς της διοίκησης ναυτιλιακών επιχειρήσεων και λιμένων, ενώ οι τίτλοι σπουδών που απονέμονται είναι διεθνούς εμβέλειας και παγκόσμιας αναγνώρισης.

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο είναι πιστοποιημένο από το Chartered Institute of Logistics and Transport, γεγονός που διασφαλίζει την υψηλή εκπαιδευτική ποιότητα του προγράμματος καθώς και την επαγγελματική καταλληλότητα των αποφοίτων. Η ιδιότητα μέλους του CILT αποτελεί κορυφαία καταξίωση στη ναυτιλιακή βιομηχανία και συντελεί σε σημαντικά ευρύτερες επιλογές καριέρας.

Το επίσημο λανσάρισμα των νέων προγραμμάτων θα γίνει στο πλαίσιο της μεγαλύτερης Διεθνούς Έκθεσης Ναυτιλίας «Ποσειδώνια 2016», που θα λάβει χώρα στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo από τις 6 έως τις 10 Ιουνίου 2016.