Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης σε επιστημονική ημερίδα για τα ιατρικά οφέλη της Θετικής Ψυχολογίας 

argiroziouli1

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης στήριξε και συμμετείχε ενεργά στην επιστημονική εκδήλωση με τίτλο «Θετικές Σκέψεις-Θετικά Συναισθήματα» η οποία διοργανώθηκε από την Πλάτων Ιατρική Α.Ε., με την ευγενική υποστήριξη του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη. Θέμα της επιστημονικής εκδήλωσης, η οποία έλαβε χώρα στο Δημαρχείο Πανοράματος, ήταν τα οφέλη της θετικής σκέψης και των θετικών συναισθημάτων στην υγείας μας και τον συντονισμό είχε η κα Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Ανάμεσα στους κεντρικούς ομιλητές ήταν καταξιωμένοι επιστήμονες που εκπροσωπούσαν διαφορετικές ειδικότητες της ιατρικής, ψυχολόγοι, καθώς επίσης και η υπεύθυνη του προγράμματος σπουδών Ψυχολογίας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης, κα Αργυρώ Ζηκούλη, η οποία πραγματοποίησε ομιλία με τίτλο «Σκέφτομαι θετικά, ζω θετικά», παρουσιάζοντας τον τρόπο που οι σκέψεις μας επηρεάζουν τα συναισθήματα και τη συμπεριφορά μας. 

Την εκδήλωση παρακολούθησε πλήθος κόσμου, μεταξύ των οποίων πολλοί φοιτητές του Μητροπολιτικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης.  

Δείτε εδώ περισσότερες φωτογραφίες από τη συμμετοχή του Κολλεγίου στην επιστημονική εκδήλωση «Θετικές Σκέψεις-Θετικά Συναισθήματα»

DSC06407
DSC06336
DSC06078
DSC06346
DSC06468
DSC06467