Σεμινάριο για το Life Coaching στους φοιτητές του Τμήματος Ψυχολογίας στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης

lifecoachingthessaloniki

Με πρωτοβουλία του Τμήματος Ψυχολογίας της Σχολής Ανθρωπιστικών Σπουδών, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο στη Θεσσαλονίκη διοργάνωσε διάλεξη με θέμα «Εισαγωγή στο Life Coaching, Προσωπική & Επαγγελματική Ανάπτυξη» και εισηγητή τον Life & Relationship Coach, κ. Νίκο Σαπουντζή. 
Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, ο κ. Σαπουντζής μίλησε στους φοιτητές για τις βασικές αρχές του Coaching, καθώς επίσης και τα πλεονεκτήματα και οι διαφορές του με άλλους κλάδους. Επιπλέον, παρουσιάστηκε ο τρόπος διεξαγωγής του και η εφαρμογή του. Σκοπός του σεμιναρίου ήταν οι φοιτητές να διαμορφώσουν μια ολοκληρωμένη εικόνα για αυτή την σύγχρονη και επαναστατική προσέγγιση που έχει πρακτικές εφαρμογές σε περιπτώσεις προσωπικής, αλλά και επαγγελματικής ανάπτυξης, τόσο σε μεμονωμένα άτομα, όσο και σε ομάδες.

Η διάλεξη/σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της δέσμευσης του Μητροπολιτικού Κολλεγίου για τη συνεχή επιμόρφωση των φοιτητών με παρακολούθηση σεμιναρίων και εκδηλώσεων από καταξιωμένους ακαδημαϊκούς και επαγγελματίες ψυχολόγους.

 

DSC8886low
DSC8898low
DSC8896low
DSC8914low