Επίσκεψη μαθητών από Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής στο Campus Aμαρουσίου

paidia news

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εργοθεραπείας, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο υποδέχτηκε στο αμφιθέατρο του Campus Αμαρουσίου μαθητές του 1ου Ειδικού Νηπιαγωγείου και του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Καλλιθέας.

Με τη βοήθεια των φοιτητών Ειδικής Αγωγής και Λογοθεραπείας, και παρουσία των καθηγητών και του Επιστημονικού Συμβούλου του Τμήματος Ειδικής Αγωγής κ. Φώτη Παπαναστασίου, οι μαθητές συμμετείχαν σε δραστηριότητες εργοθεραπείας ενώ εξάσκησαν τη δημιουργικότητά τους με χειροτενίες και ζωγραφιές. 

 Η Παγκόσμια Ημέρα Εργοθεραπείας ορίστηκε το 2010 από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Εργοθεραπευτών (World Federation of Occupational Therapists-WFOT) με στόχο την ενημέρωση για το επάγγελμα του εργοθεραπευτή, σε τοπικό, εθνικό και διεθνές επίπεδο. Από τότε εορτάζεται, κάθε χρόνο, στις 27 Οκτωβρίου. Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο προσφέρει το μοναδικό πρόγραμμα σπουδών στην Εργοθεραπεία στην Ελλάδα με την πιστοποίηση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Εργοθεραπευτών (World Federation of Occupational Therapists-WFOT). 

 

 

3
9
11
12
15
16
18
19
22
24