Βιωματικό Σεμινάριο

«Αναπτύσσοντας Δεξιότητες Ζωής: κλειδιά για προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη»

neo dexsiotitesΤο Τμήμα Ψυχολογίας και το Career Office του ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ, με τη συνεργασία του Εθελοντικού Προγράμματος Κοινωνικών Δράσεων ΓΕΦΥΡΕΣ ΠΑΝΤΟΥ του Εργαστηρίου Διερεύνησης Ανθρώπινων Σχέσεων, διοργάνωσαν ανοιχτό βιωματικό σεμινάριο με θέμα «Αναπτύσσοντας Δεξιότητες Ζωής: κλειδιά για προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη».

Προκειμένου να πορευτούμε πιο σταθερά στην επαγγελματική μας πορεία, χρειάζεται να αναζητήσουμε τις πολύτιμες, αν και μερικές φορές ξεχασμένες, «δεξιότητες ζωής» που διαθέτουμε και να ενεργοποιήσουμε τη δημιουργικότητά μας.

Το σεμινάριο είχε βιωματικό χαρακτήρα καθώς οι συμμετέχοντες μοιράστηκαν συναισθήματα, επαγγελματικές εμπειρίες, είχαν την ευκαιρία να διερευνήσουν τις προσωπικές τους δεξιότητες και πάνω από όλα να αλληλεπιδράσουν μεταξύ τους, αυξάνοντας το βαθμό αυτογνωσίας και αυτοεκτίμησης που διαθέτουν. Το βιωματικό εργαστήριο προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης αποτέλεσε μία μοναδική ευκαιρία για τους συμμετέχοντες να ανακαλύψουμε  τις ξεχασμένες δυνάμεις μέσα μας, αυτές που μας κάνουν περισσότερο επαρκείς, δημιουργικούς και ευέλικτους στην επαγγελματική μας ζωή και, γιατί όχι: ανατρεπτικούς!

Εισηγήτρια του σεμιναρίου ήταν η κα Ρέππα Ειρήνη, Οικογενειακή Θεραπεύτρια - Σύμβουλος Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας, ενώ συμμετείχε η κα Παπασούλη Αναστασία, Ψυχολόγος.

 

dexsiotites1
dexsiotites4
dexsiotites2
dexsiotites3
dexsiotites5
dexsiotites6
dexsiotites7