Εσπερίδα με θέμα «Η Θετική Ψυχολογία στη Σύγχρονη Ζωή»

από το Μητροπολιτικό Κολλέγιο

Θετική Ψυχολογία newsΤο Τμήμα Ψυχολογίας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου – και συγκεκριμένα το μεταπτυχιακό πρόγραμμα MSc Applied Positive Psychology and Coaching Psychology που προσφέρει σε συνεργασία με το University of East London - και η Ελληνική Εταιρεία Θετικής Ψυχολογίας διοργάνωσαν ανοιχτή εσπερίδα με θέμα «Η Θετική Ψυχολογία στη Σύγχρονη Ζωή», η οποία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου (17:00 – 18:30) στο κεντρικό αμφιθέατρο του campus Αμαρουσίου του κολλεγίου (Σωρού 74).

H εσπερίδα κάλυψε τις ακόλουθες θεματικές:

- Positive Psychology: The science that helps you live a better life
Ομιλήτρια: Dr Jolanta Burke, Assistant Programme Leader MSc Applied Positive Psychology & Coaching Psychology, School of Psychology, University of East London.

- Θετικότητα: μία στάση ζωής που μαθαίνεται
Ομιλήτρια: Πασχαλιά Μυτσκίδου, Δρ. Κλινικής Ψυχολογίας, Ιδρυτικό Μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Θετικής Ψυχολογίας, Πιστοποιημένη Γνωσιακή Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεύτρια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Μητροπολιτικό Κολλέγιο προσφέρει το πρώτο αναγνωρισμένο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών με τον συνδυασμό της Θετικής Ψυχολογίας και Ψυχολογίας του Coaching που προσφέρεται στην Ελλάδα σε συνεργασία με Βρετανικό Πανεπιστήμιο. Το University of East London είναι το πρώτο πανεπιστήμιο στο κόσμο που προσφέρει ένα τέτοιο μεταπτυχιακό πρόγραμμα, το οποίο έχει σχεδιαστεί από πρωτοπόρους στον τομέα της Θετικής Ψυχολογίας σε ολόκληρη την Ευρώπη.

 

thetikipsychologia4
thetikipsychologia1
thetikipsychologia5
thetikipsychologia3
thetikipsychologia6
thetikipsychologia2