Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο στο 10ο Συνέδριο Σκελετικής Υγείας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22 Οκτωβρίου το 10ο Συνέδριο Σκελετικής Υγείας, στο οποίο συμμετείχε το Μητροπολιτικό Κολλέγιο με τα Τμήματα Ψυχολογίας και Διαιτολογίας.

skeletiiygeia newsΠιο συγκεκριμένα, η καθηγήτρια του Τμήματος Ψυχολογίας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, Δρ. Αναστασία Κοτσοπούλου, και η μεταπτυχιακή φοιτήτρια Χριστίνα Καρασαρλίδου, διοργάνωσαν εργαστήριο με θέμα "Οικονομική κρίση και αισιοδοξία: Διαδραστικό εργαστήρι". Επιπλέον, οι φοιτητές του Τμήματος Φερεντίνου Βασιλική, Άγγελος Θεοδωρόπουλος και Ρουμπάνης Αλέξανδρος, συμμετείχαν σε έρευνα για το άγχος που πραγματοποίησε ο Σύλλογος Σκελετικής Υγείας «ΜΚΟ Πεταλούδα», διοργανωτής του συνεδρίου.

Επιπλέον, το Τμήμα Διαιτολογίας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, σε συνεργασία με τον διοργανωτή του συνεδρίου, συμμετείχε σε δράση με τίτλο «Αξιολόγηση Ημερήσιας Πρόσληψης Ασβεστίου». Οι φοιτητές του Τμήματος είχαν τη δυνατότητα να συμπληρώνουν ερωτηματολόγια «αξιολόγησης ημερήσιας πρόσληψης ασβεστίου» και να ενημερώσουν δωρεάν το κοινό καθ' όλη τη διάρκεια του Συνεδρίου, σχετικά με τα αναλυτικά και εξατομικευμένα αποτελέσματα της διαιτητικής πρόσληψης ασβεστίου, καθώς και τις βασικές αρχές πρόληψης της οστεοπόρωσης.

Η όλη ενέργεια αποτέλεσε μέρος της ευρύτερης επιτυχημένης συνεργασίας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου με το Σύλλογο Σκελετικής Υγείας «ΜΚΟ Πεταλούδα» στο πλαίσιο του προγράμματος σπουδών των δύο τμημάτων.

 

2
1
DSC6279LOW
3
DSC6280LOW
DSC6442LOW
DSC6443LOW
DSC6449LOW