Το μουσικό συγκρότημα του Μητροπολιτικού Κολλεγίου σε Live Link Show του Westminster University

IMG 7854Η Σχολή Πολιτισμού και Επικοινωνίας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου και πιο συγκεκριμένα, οι φοιτητές των ακαδημαϊκών προγραμμάτων BA (Hons) Film & TV Directing και BA (Hons) Music Production, προσκλήθηκαν από το Βρετανικό πανεπιστήμιο Westminster University να συμμετάσχουν στο thesis project των τελειόφοιτων του αντίστοιχου τμήματος του εν λόγω πανεπιστημίου.

Η πτυχιακή εργασία των τελειόφοιτων του Westminster University απαιτούσε τον σχεδιασμό και την παραγωγή ενός ζωντανού μουσικού show στο διαδίκτυο, με ταυτόχρονη ζωντανή σύνδεση και σε χώρες εκτός Ηνωμένου Βασιλείου. Στα πλαίσια αυτά, το μουσικό συγκρότημα του Μητροπολιτικού Κολλεγίου "The AMC Band" συμμετείχε στο διαδικτυακό Live Link music show που πραγματοποιήθηκε στις 17 Φεβρουαρίου 2012 στο Λονδίνο και παρουσιάστηκε σε ζωντανή σύνδεση από το Αμερικάνικο web TV Livestream.com, όπου μουσικά συγκροτήματα από την Ελλάδα, την Ινδία, την Κίνα και τη Μ.Βρετανία παρουσίασαν δημοφιλή μουσικά κομμάτια διάρκειας 2-3 λεπτών από τις δεκαετίες 1980-1990s.

Οι 'The AMC Band' παρουσίασαν το γνωστό μουσικό κομμάτι «Λιωμένο παγωτό» από τα Ξύλινα Σπαθιά, σε μια δυναμική εμφάνιση γεμάτη ενέργεια, εκπροσωπώντας επάξια την χώρα μας. Το όλο project είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς φοιτητές διαφόρων ειδικοτήτων της Σχολής Πολιτισμού και Επικοινωνίας του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΑΚΜΗ (εικονοληψία, ηχοληψία, επαγγελματικό μακιγιάζ, μουσική παραγωγή, σκηνοθεσία, μοντάζ κ.α.) χρειάστηκε να συνεργαστούν αρμονικά στα πλαίσια ενός project επαγγελματικού επιπέδου και απαιτήσεων, με όλες τις δυσκολίες και τις προκλήσεις ενός live.

IMG7830
IMG7608
IMG7858
IMG7830 IMG7608 IMG7858