Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο στο Πανεπιστήμιο του Salerno για το έργο FOODI

Salerno 2 Zannis

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο συμμετείχε σε επίσκεψη μελέτης στο Πανεπιστήμιο του Salerno στην Ιταλία, στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+: "FOODI: Μεταπτυχιακό στην Επεξεργασία και Καινοτομία Τροφίμων". Πρόκειται για ένα πρόγραμμα όπου Ευρωπαϊκά πανεπιστήμια και φορείς επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης μεταφέρουν τεχνογνωσία σε πανεπιστήμια της Μαλαισίας, της Καμπότζης και της Ταϊλάνδης στον τομέα της βιομηχανίας τροφίμων.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Ζανής Γκιουζέλης, Λέκτορας της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων & Οικονομικών του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, καθοδήγησε εκπροσώπους από 10 Ασιατικά Πανεπιστήμια πάνω στον σχεδιασμό περιγραμμάτων νέων καινοτόμων προγραμμάτων ΕΕΚ που αποσκοπούν στην κάλυψη των σημερινών ελλείψεων σε δεξιότητες εργαζομένων στον κλάδο τροφίμων. Η επόμενη επίσκεψη μελέτης θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο FOODI, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του: foodi-project.eu/