Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο Χορηγός στο 8ο Συνέδριο e-Business & Social Media World 

kollegio news

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο έδωσε το δυναμικό «παρών» στο 8ο e-Business & Social Media World Conference συμμετέχοντας ως Χορηγός. Το Συνέδριο, το οποίο έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο Divani Caravel, αποτέλεσε μια συνάντηση για επαγγελματίες από τα Social Media, το Marketing και το Ηλεκτρονικό Εμπόριο και η φετινή διοργάνωση περιελάμβανε παρουσιάσεις και ομιλίες που αφορούσαν τόσο το ηλεκτρονικό επιχειρείν (e-business), όσο και το ψηφιακό marketing (digital marketing), δύο πεδία που, συχνά, αλληλοσυμπληρώνονται. 

Στο πλαίσιο του συνεδρίου, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο διοργάνωσε Workshop με εισηγήτρια την καθηγήτρια στη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων και στη Σχολή Πολιτισμού, Δρ. Ελένη Ρεβέκκα Στάιου και θέμα "Content is the King: But where and How?". Στη διάρκεια του Workshop, το οποίο παρακολούθησαν δεκάδες ενδιαφερόμενοι, η Δρ. Στάιου ανέλυσε θεματικές σχετικές με το Περιεχόμενο στα media και στα social media, καθώς και πρακτικές για την αποτελεσματική του χρήση και διανομή του σε αυτά.
Πιο συγκεκριμένα, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ενδιαφέροντα case studies, να συμμετέχουν με περιπτώσεις και παραδείγματα από τη δική τους επαγγελματική εμπειρία και τελικά να αναπτύξουν έναν εποικοδομητικό διάλογο σχετικά με τον καθοριστικό ρόλο του Περιεχομένου για την επιτυχία ενός μέσου ενημέρωσης ή ενός λογαριασμού στα Social Media.  

8U6A9923

Παράλληλα, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο είχε δικό του περίπτερο στον εκθεσιακό χώρο του Συνεδρίου, όπου Ακαδημαϊκός Σύμβουλος ενημέρωνε τους ενδιαφερόμενους για τα καινοτόμα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών που παρέχει το Κολλέγιο σε συνεργασία με Διεθνή Πανεπιστήμια.

 8U6A9983