Ομάδα εθελοντών του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στους Αγώνες Δρόμου «Σπύρος Λούης»

UntitledvΤο Μητροπολιτικό Κολλέγιο στήριξε τους φετινούς Αγώνες Δρόμου «Σπύρος Λούης» οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 1 Μαρτίου 2015, με ομάδα εθελοντών φοιτητών, οι οποίοι συνέβαλαν στην ασφαλή και επιτυχή διεξαγωγή του αγώνα, απασχολούμενοι σε διάφορες θέσεις. Με σύμμαχο την ηλιόλουστη ημέρα, περισσότεροι από 1.400 δρομείς κάθε ηλικίας βρέθηκαν στο σημείο εκκίνησης των Αγώνων Δρόμου «Σπύρος Λούης» 2015 που για δεύτερη χρονιά και με ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία διοργανώθηκαν προς τιμήν του Μαρουσιώτη Ολυμπιονίκη του Μαραθωνίου Δρόμου Σπύρου Λούη, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη. Παρόντες στην εκκίνηση της διαδρομής ήταν και οι εγγονοί του Σπύρου Λούη, Σπύρος και Νίκος.

Οι αγώνες ολοκληρώθηκαν με την απονομή από τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, τους εκπροσώπους των χορηγών και στους εγγονούς του Σπύρου Λούη των κυπέλλων, των μεταλλίων και ενός βιβλίου για τον Σπύρο Λούη στους νικητές των αγώνων 10 χλμ. και 5 χλμ. ανά κατηγορία ανδρών – γυναικών, αλλά και του παιδικού αγώνα. Θερμές ευχαριστίες απεύθυνε ο Δήμος Αμαρουσίου στους περισσότερους από 140 εθελοντές που στήριξαν με τη συμμετοχή τους τη διοργάνωση, η συμβολή των οποίων ήταν καθοριστική στην ομαλή διεξαγωγή και επιτυχία των Αγώνων.

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο ενθαρρύνει τον εθελοντισμό σε μια διαρκή προσπάθεια να τονώσει ανάμεσα στους φοιτητές του το αίσθημα αλληλεγγύης και αλτρουϊσμού και της προσφοράς στην κοινότητα και το κοινωνικό σύνολο.

photo-18
volunteer3
volunteer4
volunteer2
volunteer5
volunteer6
volunteer8