Η ποδοσφαιρική ομάδα του Μητροπολιτικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης στην 1η θέση στο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Κολλεγίων

IMG3219Την Παρασκευή 15 Μαϊου 2015 διεξήχθη το τουρνουά ποδοσφαίρου Κολλεγίων στη Θεσσαλονίκη, με τη συμμετοχή του City College, της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής (Perrotis) και του Μητροπολιτικού Κολλεγίου. Στον τελικό, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο κατάφερε να νικήσει την γηπεδούχο ομάδα της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής με 2-0 και κατέκτησε την 1η θέση.

Αρχικά, δημιουργήθηκε ένας όμιλος, όπου όλες οι ομάδες αναμετρήθηκαν μεταξύ τους. Μετά τους πρώτους δύο αγώνες, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο πέρασε απευθείας στον τελικό χωρίς να χρειασθεί να αγωνισθεί και για τρίτο αγώνα, καθώς κατέκτησε την πρώτη θέση στον όμιλο με 4 βαθμούς, νικώντας με 1-0 το City College και μοιράζοντας το βαθμό της ισοπαλίας 0-0 με την Αμερικανική Γεωργική Σχολή.

Στην ομάδα του Μητροπολιτικού Κολλεγίου συμμετείχαν οι: Ματαίου Ανδρέας, Πεφτουλίδης Δημήτρης, Χρηστίδης Χρήστος, Χατζηγεωργίου Μίλτος, Σιώκας Γιάννης, Νικολαΐδης Μηνάς, Γαζής Νίκος, Λυμπάρης Δημήτρης, Σκόρδος Βασίλης, Κερεμίδης Δημήτρης, Τσιάκος Κώστας, Παπαδόπουλος Ηλίας-Γρηγόρης, Γουτίδης Χρήστος, Τριάντης Νίκος με προπονητή τον Πάσχο Πασχάλη.

Ένα μεγάλο μπράβο στην ομάδα!

IMG3187
IMG3198
IMG3219
IMG3234
IMG3223
IMG3250