Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο Χορηγός Φιλοξενίας της 29ης Συνδιάσκεψης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων Ελλάδος

news 000385Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, στα πλαίσια του προγράμματος της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του, προσέφερε τις κεντρικές εγκαταστάσεις του στο Μαρούσι, ως χώρο φιλοξενίας της συνδιάσκεψης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων Ελλάδος, που πραγματοποιήθηκε τον Απρίλιο 2014.

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Νέων Ελλάδος (ΕΚΝΕ) συνιστά μια από τις 33 εθνικές επιτροπές που λειτουργούν υπό των συντονισμό του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων, μια πανευρωπαϊκή οργάνωση με σκοπό την προώθηση των Ευρωπαϊκών διαπολιτισμικών σχέσεων και την ανταλλαγή απόψεων σε ποικίλα θέματα μεταξύ των νέων της Ευρώπης. Το ΕΚΝΕ ωθεί τους νέους να διατηρούν ανοιχτούς ορίζοντες σκέψης και παράλληλα καλλιεργεί πνεύμα συνεργασίας, αλληλεγγύης και σεβασμού μέσα από διαδικασίες διαπραγμάτευσης και συζήτησης.

Κατά τη διάρκεια της συνδιάσκεψης, μαθητές από λύκεια της Αττικής αντάλλαξαν ιδέες και οράματα για το μέλλον της Ευρώπης, συζήτησαν για σύγχρονα θέματα της ευρωπαϊκής πολιτικής και συνέγραψαν ψηφίσματα τα οποία θα συζητηθούν και θα ψηφιστούν με τις ίδιες διαδικασίες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων Ελλάδος: www.eypgreece.org

 

 

3
1
10
11
12
13
14
15