Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο στην Έκθεση Βρετανικών Πανεπιστημίων 2015 του British Council

news 000516Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο συμμετείχε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στην Έκθεση Βρετανικών Πανεπιστημίων που διοργανώνει το Βρετανικό Συμβούλιο κάθε χρόνο στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, εκπροσωπώντας το συνεργαζόμενο Βρετανικό Πανεπιστήμιο University of East London.

Η έκθεση της Αθήνας πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Απριλίου 2015, ενώ της Θεσσαλονίκης την Τρίτη 28 Απριλίου στο ξενοδοχείο Makedonia Palace. Οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν αναλυτικά από τους Ακαδημαϊκούς Συμβούλους στο περίπτερο του Μητροπολιτικού Κολλεγίου για όλα τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών που προσφέρονται, καθώς και να συμμετάσχουν σε διαγωνισμό για μια υποτροφία σπουδών στο πρόγραμμα της επιλογής τους.

Οι Εκθέσεις Βρετανικών Πανεπιστημίων του British Council αποτελούν την πλέον κατάλληλη ευκαιρία για να γνωρίσουν φοιτητές και επαγγελματίες τα Βρετανικά εκπαιδευτικά ιδρύματα τα στην Ελλάδα και τα προγράμματα σπουδών και ερευνητικά προγράμματα που αυτά παρέχουν.

 

 

photo-1
photo-2
photo-3
photo-5