Συμβουλευτικό Κέντρο (Counselling Centre) Μητροπολιτικού Κολλεγίου

shutter 46253608 psycologyΤο Συμβουλευτικό Κέντρο του Μητροπολιτικού Κολλεγίου προσφέρει ατομική υποστήριξη, καθώς και συμβουλές σε φοιτητές που αντιμετωπίζουν προσωπικά προβλήματα όπως άγχος, στρες, κατάθλιψη, διατροφικές διαταραχές και πένθος. Το Κέντρο μπορεί να βοηθήσει και με άλλα θέματα όπως οικογενειακά προβλήματα, προβλήματα με προσωπικές σχέσεις, η λήψη δύσκολων αποφάσεων, επιλογές και προβλήματα που αφορούν την προσαρμογή του φοιτητή στην ακαδημαϊκή ζωή και τις σχετικές της απαιτήσεις. Όλες οι πληροφορίες που δίνουν οι φοιτητές στο Συμβουλευτικό Κέντρο είναι εμπιστευτικές.

Οι παροχές του Συμβουλευτικού Κέντρου είναι για όλους τους εγγεγραμμένους φοιτητές του Μητροπολιτικού Κολεγίου και προσφέρονται εντελώς δωρεάν. Οι φοιτητές που επιθυμούν να κλείσουν ραντεβού με το Συμβουλευτικό Κέντρο καλούνται να συμπληρώσουν και να υποβάλουν σχετική αίτηση που βρίσκεται έξω από το Κέντρο ή να ζητήσουν ραντεβού μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο counselling@metropolitan.edu.gr.

Διαβάστε παρακάτω την εμπειρία φοιτήτριάς μας από τις συνεδρίες της με το Counselling Center του Κολλεγίου, όπως αυτή δημοσιεύθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Therapy Today του Βρετανικού Συλλόγου Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπείας [BACP-British Association for Counselling and Psychotherapy], τεύχος Σεπτεμβρίου 2013. http://www.therapytoday.net/article/show/3860/