career megaloCareer Days 2019 – Δήλωση Συμμετοχής Φοιτητών

 

Στο πλαίσιο του ετήσιου θεσμού διασύνδεσης με την αγορά εργασίας DevelopingU, το Career Office του Μητροπολιτικού Κολλεγίου διοργανώνει τα CAREER DAYS 2019, στις 13 & 14 Ιουνίου 2019 (10:00-17:00), στο Αμφιθέατρο του Κολλεγίου στο Μαρούσι. Στόχος των Career Days είναι να έρθουν οι φοιτητές και οι απόφοιτοι του Μητροπολιτικού Κολλεγίου σε άμεση επαφή με επιχειρήσεις και οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στην αγορά εργασίας.

Δείτε το video του CAREER DAY 2018

ΠΕΜΠΤΗ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ | ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΣΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  14  ΙΟΥΝΙΟΥ  | ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΣΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ

Εάν είστε φοιτητής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου και επιθυμείτε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στα CAREER DAYS 2019, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα. Στα Career Days θα έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε εκπροσώπους εταιρειών, να υποβάλλετε το βιογραφικό σας και να συμμετάσχετε στις συνεντεύξεις εργασίας που θα διεξαχθούν από τους εκπροσώπους των εταιρειών.

Οδηγίες προς φοιτητές για την ημέρα της εκδήλωσης:

 • Να έχετε μαζί σας αρκετά αντίτυπα του βιογραφικού σας
 • Ντύσιμο business casual
 • Δεν υπάρχουν ρυθμισμένα ραντεβού με τις εταιρείες
 • Η είσοδος είναι ελεύθερη
 • Ο αριθμός των εταιρειών και οι επωνυμίες θα ανακοινωθούν στο εγγύς μέλλον

Φόρμα Συμμετοχής Φοιτητών

Career Days 2019

Invalid Input
Please type your full name.
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid email address.
Invalid Input
Αν ναι παρακαλώ σημειώστε τη θέση εργασίας σας και την εταιρία.
Invalid Input
Invalid Input

ΠΕΜΠΤΗ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ | PROFILE ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

 • ΑΝΑΠΛΑΣΗ Α.Ε. ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Open or Close

  Κλάδος: ΥΓΕΙΑΣ

  Η ΑΝΑΠΛΑΣΗ είναι το πρώτο Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης που ιδρύθηκε στη χώρα μας και ο πρώτος φορέας παροχής Υπηρεσιών Υγείας και Αποκατάστασης που πιστοποιήθηκε κατά ISO 9001, για το σύνολο των δραστηριοτήτων του. Παρέχει υπηρεσίες Αποκατάστασης Κλειστής Νοσηλείας, Ημερήσιας Νοσηλείας και Ημερήσιας Φροντίδας. Διαθέτει Τμήμα Υδροθεραπείας - Θεραπευτική Πισίνα, Τμήμα Φυσικών Μέσων Φυσικοθεραπευτήριο – Γυμναστήριο, Τμήμα Εργοθεραπείας και Αυτοϋπηρέτησης, Τμήμα Νευροψυχολογίας- Κλινικής Ψυχολογίας, Τμήμα Λογοθεραπείας – Μονάδα Δυσφαγίας, Τμήμα Ενδοκρινολογίας, Μεταβολισμού και Παχυσαρκίας, Τμήμα Κοινωνικών Υπηρεσιών και Δημιουργικής Απασχόλησης, Τμήμα Ναρθήκων και Ορθοπεδικών προσαρμογών, Τμήμα Πνευμονικής Αποκατάστασης (Pulmonary Rehabilitation,) Τμήμα Χρόνιου Πόνου. Είναι επίσης ένα από τα 14 Κέντρα Αποκατάστασης παγκοσμίως που διαθέτει Τμήμα Προηγμένης Νευρολογικής Αποκατάστασης με Νευροπλοηγούμενο Διακρανιακό Μαγνητικό Ερεθισμό Εγκεφάλου (NTMS). Χάρη στο άριστα καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό, την εξαίρετη υποδομή και τον άρτιο εξοπλισμό, στην ΑΝΑΠΛΑΣΗ νοσηλεύονται ασθενείς οι οποίοι, πέραν της καταστάσεως για την οποία χρειάζεται θεραπεία αποκατάστασης, εμφανίζουν ιδιαίτερες ιατρικές και νοσηλευτικές απαιτήσεις. Η ΑΝΑΠΛΑΣΗ είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001 και ΕΝ 15224. 
  Το motto της ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ είναι: «Κάνουμε για τους ασθενείς ό,τι θα κάναμε για την οικογένειά μας. Κάνουμε για τους ασθενείς ό,τι είναι αναγκαίο και όχι ό,τι θεωρείται εφικτό».

 • ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ ΑΕ Open or Close

  Κλάδος: ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ

  Ο Όμιλος Εταιρειών Υγείας ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ αριθμεί 47 διαγνωστικά κέντρα, 3 κλινικές και 8 οδοντιατρεία. Κατέχει ηγετική θέση στο χώρο υπηρεσιών υγείας και στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξής του αναζητά προσωπικό. Στόχος των ανθρώπων μας είναι η συνεχής βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών, δίνοντας έμφαση και στη δικής τους εξέλιξη.

 • ΔΕΛΠΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΥΣΕΙΣ ΝΑΥΛΩΣΕΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΙ Ε.Π.Ε. Open or Close

  Κλάδος: ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

  Delpa is an International Freight Forwarding company with presence in the greek market for 100 years, founding member of Greek Forwarders Association. Main activities are worldwide imports-exports, logistics and supply chain solutions, shipping agency, dry & project cargo chartering and handling.

 • EVGENIDIS TROFOS Open or Close

  Κλάδος: Εξαγωγές

  Η εταιρεία Evgenidis - Trofos ιδρύθηκε στην Αθήνα το 2012 με στόχο την ανάδειξη και προώθηση των πλέον ιδιαίτερων, βραβευμένων και εκλεπτυσμένων ελληνικών τυποποιημένων τροφίμων στις αγορές του εξωτερικού. Η στρατηγική τοποθέτηση και το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της Trofos Co. σχετίζεται με την ανάδειξη της εταιρείας ως "Προμηθευτή Μιας Στάσης (One Stop Supplier)" για μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων που παράγονται στην Ελλάδα, με δυνατότητα επιλογής πολλαπλών προϊόντων από διάφορους παραγωγούς, χωρίς να απαιτείται κάποια ελάχιστη ποσότητα.

 • FORTHNET Open or Close

  Κλάδος: ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ

  Η Forthnet είναι η εταιρία που έφερε το internet και τη συνδρομητική τηλεόραση στην Ελλάδα. Σήμερα αποτελεί κορυφαίο πάροχο συνδυαστικών υπηρεσιών οικιακής ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στη χώρα.

 • GENERATION Y Open or Close

  Κλάδος: INTERNATIONAL E-BUSINESS EXPERTS

  Generation Y, established in 2000, is a fast growing company, expanding in both services and international markets we operate in. Generation Y is involved in the fields of E-Marketing and Business Consultancy. Our primary objective is to provide its clientele, (corporate or private individuals) with integrated business solutions that deliver the desired results, via electronic advertising services or business consultancy. With more than 100 in-house employees, offices in 5 countries and a network of industry specialist associates, we offer a broad spectrum of expertise.

 • GRANT THORNTON Open or Close

  Κλάδος: ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΡΚΩΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

  Η Grant Thornton είναι ένας διεθνής επιχειρηματικός σύμβουλος, με ηγετική παρουσία, που βοηθά δυναμικές επιχειρήσεις να ξεκλειδώσουν τις δυνατότητές τους για ανάπτυξη. Το όνομά μας, σε παγκόσμιο επίπεδο, ισοδυναμεί με έναν από τους μεγαλύτερους οίκους ανεξάρτητων εταιρειών παροχής ελεγκτικών, φορολογικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών και το εμπιστεύονται οι αγορές κεφαλαίων, οι ρυθμιστικές αρχές και οι διεθνείς εποπτικές αρχές. Είμαστε ο ταχύτερα αναπτυσσόμενος ελεγκτικός οργανισμός την τελευταία τριετία και επιδιώκουμε να αναπτυσσόμαστε κι εμείς παράλληλα με τους πελάτες μας.

 • HOLMES PLACE Open or Close

  Κλάδος: FITNESS & WELLNESS

  Η πολυεθνική εταιρία Holmes Place είναι μία από τις πιο σημαντικές ευρωπαϊκές εταιρίες στο χώρο του fitness. Με αφετηρία το Chelsea του Λονδίνου το 1980, η Holmes Place αριθμεί σήμερα πάνω από 75 clubs υψηλών προδιαγραφών σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες. Τον Ιανουάριο του 2002, η Holmes Place Greece ξεκίνησε τη δραστηριότητά της στην Ελλάδα, με το άνοιγμα του πρώτου της club στο Μαρούσι, σε έναν πλήρως ανακαινισμένο, υπερσύγχρονο και πολυτελή χώρο 5,300 τ. μ. όπου σήμερα χιλιάδες μέλη του απολαμβάνουν έναν καλύτερο τρόπο ζωής. Έχοντας ήδη σημειώσει αυτή τη σημαντική επιτυχία, τον Οκτώβριο του 2005, η εταιρία εγκαινίασε το δεύτερο Holmes Place Health Club στην καρδιά της Αθήνας. Το Holmes Place Athens, στεγάζεται σε μία έκταση 3.000τ.μ. υπερπολυτελών εγκαταστάσεων, στο νέο και μεγαλύτερο Εμπορικό Κέντρο της πόλης, το «City Link» και έρχεται να δώσει νέα πνοή και ενέργεια στον τρόπο ζωής των Αθηναίων και να αποτελέσει τον τέλειο προορισμό απόδρασης και αναζωογόνησης γι' αυτούς. To τρίτο κατά σειρά Club της Holmes Place Greece, άνοιξε τις πόρτες του την 1η Απριλίου 2012, επί της οδού Γρηγορίου Λαμπράκη 83 στη Γλυφάδα. Το αυτόνομο σύγχρονης αισθητικής κτίριο, εναρμονίζεται άψογα με το φυσικό περιβάλλον και τον outdoor τρόπο ζωής των κατοίκων των Ν. Προαστίων, προσφέροντας αίσθηση wellness, απεριόριστη θέα και πολλούς εξωτερικούς χώρους για άθληση, αλλά και χαλάρωση.
  Στόχος της εταιρίας για την Ελλάδα είναι τα τρία αυτά αθλητικά κέντρα να αποτελέσουν τον πρώτο κρίκο μιας αλυσίδας health clubs υψηλών προδιαγραφών στη χώρα μας. Τα προσόντα, το ταλέντο και οι ικανότητες του προσωπικού μας έχουν συμβάλλει στην επιτυχία μας και θέλουμε να είμαστε σίγουροι ότι αυτό θα συνεχιστεί. Αναζητούμε επαγγελματίες από το χώρο του fitness αλλά και υπαλλήλους για την στελέχωση της επιχείρησής μας που να διαθέτουν το υψηλότερο επίπεδο αφοσίωσης και ικανότητας. Ψάχνουμε για άτομα με ενθουσιασμό, σημαντικά επικοινωνιακά προσόντα και ικανότητα να εργαστούν ομαδικά. Αναγνωρίζουμε τη σπουδαιότητα στο να ανακαλύπτουμε και να εξελίσσουμε τα ταλέντα και τις ικανότητες του κάθε εργαζόμενου, ενώ οργανώνουμε συχνά εκπαιδευτικά σεμινάρια για το προσωπικό μας με σκοπό τη βελτίωση και αναβάθμιση των γνώσεών τους. Οι εταιρικές αξίες της Holmes Place αντανακλούν τις αξίες της ομάδας μας και απορρέουν από το όραμα μας: Inspiring people to live well! Εσείς πιστεύετε σε αυτή την φιλοσοφία ζωής;

 • INTRASOFT International SA Open or Close

  Κλάδος: IT

  INTRASOFT International is a leading European IT Solutions and Services Group with strong international presence and expertise, offering innovative and added-value solutions of the highest quality to a wide range of international and national public and private organizations. The company employs more than 2,000 highly-skilled professionals, representing over 20 different nationalities and mastering more than 18 languages. With headquarters in Luxembourg, INTRASOFT International operates through its operational branches, subsidiaries and offices in 13 countries: Belgium, Bulgaria, Cyprus, Denmark, Greece, Jordan, Kenya, Luxembourg, Romania, RSA, UK, UAE and USA.More than 500 organizations in over 70 countries worldwide (Institutions and Agencies of the European Union, National Government Organizations, Public Agencies, Financial Institutions, Telecommunication Organizations, and Private Enterprises) have chosen the company's services and solutions to fulfill their business needs.

 • LALIZAS SA Open or Close

  Κλάδος: ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ

  LALIZAS is a company that manufactures marine equipment with a commercial presence in 129 countries. We hold a leading position in the European Marine market with over 35 years of experience and expertise in life saving equipment. LALIZAS considers its people as the most valuable asset for its strategic planning, policies, values and vision. Therefore invests in them at all organization levels and constantly aims to further development. By setting high selection standards, especially emphasizing on the approach, recruitment and development of executives with expertise and will, LALIZAS provides a career path full of challenges and professional goals.

 • LIFE SOLUTIONS Open or Close

  Κλάδος: ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ

  Η επαφή μας με την ασφαλιστική αγορά ξεκίνησε το 1987 σε συνεργασία με την Interamerican. Ακολούθησε μία πολυετής και επιτυχημένη πορεία και το 2010 ιδρύθηκε η “Life Solutions”, ανεξάρτητη επιχείρηση ασφαλιστικής διαμεσολάβησης. Απαρτίζεται από ένα μεγάλο αριθμό πιστοποιημένων από την αρμόδια Εποπτική Αρχή (ΤτΕ) επαγγελματιών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, οι οποίοι επιλέγουν και φιλτράρουν τα πολλά προσφερόμενα προϊόντα της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής αγοράς, μέσω των αξιόπιστων και φερέγγυων εταιρειών με τις οποίες συνεργαζόμαστε, δημιουργώντας τις προσωπικές για κάθε πελάτη προτάσεις και λύσεις κατόπιν εξειδικευμένης μελέτης. Η συγκεκριμένη στρατηγική ανάπτυξης, το ξεκάθαρο πλάνο δράσης, η προσεκτική επιλογή των συνεργατών, η συνεχής εκπαίδευση και επιμόρφωση καθώς και η σταθερή θέση στην εταιρική φιλοσοφία και κουλτούρα είναι η συνταγή επιτυχίας της Life Solutions.

 • MANPOWERGROUP A.E. Open or Close

  Κλάδος: HR

  Η ManpowerGroup®, η κορυφαία διεθνώς εταιρία παροχής λύσεων ανθρώπινου δυναμικού, βοηθά τους οργανισμούς να εξελίσσονται και να ξεχωρίζουν σε έναν κόσμο που αλλάζει γρήγορα παρέχοντας υπηρεσίες όπως η εύρεση, η αξιολόγηση, η ανάπτυξη και η διαχείριση ταλέντων. Αναπτύσσουμε καινοτόμες λύσεις για εκατοντάδες χιλιάδες οργανισμούς κάθε χρόνο, παρέχοντάς τους εξειδικευμένα ταλέντα, ενώ, παράλληλα, βρίσκουμε ουσιαστικές θέσεις εργασίας για εκατομμύρια ανθρώπους από ένα ευρύ φάσμα κλάδων και δεξιοτήτων. Στην Ελλάδα, ο όμιλος ManpowerGroup ιδρύθηκε το 1998. Μέσα από το δίκτυο 3 υποκαταστημάτων στην Αττική, Θεσσαλονίκη και Κύπρο εντοπίζουμε, αξιολογούμε, αναπτύσσουμε και διαχειριζόμαστε ταλέντα σε όλο το φάσμα βασικών κλάδων της οικονομίας

 • ΝΕΑ ΔΙΑΓΝΩΣΗ Open or Close

  Κλάδος: ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ

  H ΝΕΑ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ιδρύθηκε το 1987 από Ιατρούς, με σκοπό να καλύψει όλες τις εξετάσεις της Πρωτοβάθμιας Ιατρικής. H πρώτη μονάδα των Αμπελοκήπων, Λ. Ριανκούρ 64 & Λαρίσης, υπήρξε πρωτοπόρος στην αναβάθμιση των ιατρικών εξετάσεων. H αξιοπιστία των εξετάσεων, η βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών υγείας και η εμπιστοσύνη των ασθενών μας, καθόρισε την ίδρυση των νέων μονάδων, στις περιοχές Παλλήνη , Αιγάλεω και Άγιο Δημήτριο. Tα κέντρα μας, λειτουργούν και ελέγχονται από επιστήμονες μεγάλης εμπειρίας και κύρους, είναι δε εξοπλισμένα με ό,τι τελειότερο διαθέτει η σύγχρονη ιατρική τεχνολογία. Η μακροχρόνια εμπειρία στον τομέα της Ιατρικής Διάγνωσης σε συνδυασμό με την επενδυτική μας πολιτική στην προμήθεια και ανανέωση του εξοπλισμού μας, αποτελούν την καλύτερη εγγύηση, για την ποιότητα και την αξιοπιστία των προσφερομένων υπηρεσιών μας. Λειτουργούμε καθημερινά από τις 07:00 έως τις 21:00 και το Σάββατο από τις 07:00 έως τις 14:00. Τα αποτελέσματα του διαγνωστικού ελέγχου παραδίδονται αυθημερόν (εκτός ορισμένων εξετάσεων), υπεύθυνα, αξιόπιστα και οικονομικά. Tα εργαστήριά μας αποτελούν κέντρα αναφοράς εξειδικευμένων εξετάσεων ενώ διακρίνονται για τους άνετους χώρους και το φιλικό και ανθρώπινο περιβάλλον. Η ταχεία και σωστή διαγνωστική προσέγγιση ιατρικών προβλημάτων, που προσφέρει η ΝΕΑ ΔΙΑΓΝΩΣΗ βοηθά τους θεράποντες ιατρούς στην γρήγορη και ασφαλή αντιμετώπιση αυτών. Η ΝΕΑ ΔΙΑΓΝΩΣΗ εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001: 2015

 • NN HELLAS Open or Close

  Κλάδος: ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ

  Η NN Hellas είναι η Νο1 πολυεθνική ασφαλιστική εταιρία ζωής στην ελληνική αγορά. Αποτελεί μέλος του Ομίλου ΝΝ με ιστορία 170 ετών και ισχυρή παρουσία σε Ευρώπη και Ασία. Στην Ελλάδα εξυπηρετεί τους ασφαλισμένους της προσφέροντας καινοτόμα ασφαλιστικά προγράμματα Ζωής και Υγείας με επιλογές για αποταμίευση, πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια περίθαλψη, καθώς και για ομαδικές ασφαλίσεις. Η εταιρική διακυβέρνηση της ΝΝ Hellas διέπεται από 3 θεμελιώδεις αξίες: "Νοιαζόμαστε, Είμαστε ξεκάθαροι, Δεσμευόμαστε", ενώ όραμά της είναι να αποτελέσει έναν πρότυπο ασφαλιστικό οργανισμό. Η ΝΝ Hellas στηρίζει εμπράκτως την κοινωνία στην οποία λειτουργεί, εφαρμόζοντας ολοκληρωμένο πλάνο ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης με στόχο τη στήριξη ευαίσθητων ομάδων του πληθυσμού. Από το 2014 η ΝΝ Ηellas βραβεύεται σταθερά ως η «Καλύτερη Ασφαλιστική Εταιρία Ζωής στην Ελλάδα» από το διεθνώς διακεκριμένο περιοδικό World Finance. Τέλος, η ΝΝ Hellas είναι υπερήφανος Χρυσός Χορηγός της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας για την τριετία 2018-2020.  [Eταιρική ιστοσελίδα: www.nnhellas.gr]

 • ΟΜΙΛΟΣ ΟΤΕ Open or Close

  Κλάδος: Τηλεπικοινωνίες - Πληροφορική

  Ο Όμιλος ΟΤΕ είναι η μεγαλύτερη εταιρεία τεχνολογίας στην Ελλάδα. Όραμά του είναι να φέρνει τις δυνατότητες της τεχνολογίας σε όλους έτσι ώστε να μπορεί ο καθένας μας να αξιοποιεί τις ευκαιρίες του σήμερα και παράλληλα να χτίζει ένα καλύτερο αύριο. Την ίδια στιγμή παρέχει για τους ανθρώπους του ένα βιώσιμο, αποδοτικό και τεχνολογικά εξελιγμένο περιβάλλον εργασίας, καλλιεργεί νοοτροπία ανάπτυξης, επενδύει στην εφαρμογή της ψηφιακής τεχνολογίας στην εκπαίδευση και ανάπτυξη ψηφιακών δεξιοτήτων, αναγνωρίζει την υψηλή απόδοση και τους δίνει ίσες ευκαιρίες να αναδειχθούν. Στόχος του Ομίλου είναι να διακρίνεται ως ο εργοδότης επιλογής στη νέα ψηφιακή εποχή, τόσο για τους υφιστάμενους εργαζόμενους όσο και για τα νέα ταλέντα.

 • ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS AEBE Open or Close

  Κλάδος: ΕΜΠΟΡΙΟ ΗΥ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΒΙΒΛ/ΛΕΙΟΥ

  Από το 1969 και για 50 χρόνια, το όνομα «Πλαίσιο» έχει ταυτιστεί με την τεχνολογία, την πρωτοπορία και την εξέλιξη, συνεχίζοντας να βρίσκεται σε ηγετική θέση, ως η πιο υγιής επιχείρηση του κλάδου. Ξεκινώντας το 1969 από το 1ο κατάστημα των 12 τ.μ στην οδό Στουρνάρη, έχουμε πραγματοποιήσει μεγάλα βήματα προς το μέλλον. Το 1986 πρωτο-εφαρμόσαμε το σύστημα Build-To-Order (B.T.O), για τη συναρμολόγηση ηλεκτρονικού υπολογιστή στα μέτρα του πελάτη, με την επωνυμία Turbo-X, ενώ το 1995 δημιουργήσαμε ένα ιδιόκτητο κέντρο αποθήκευσης και διανομής 4000 τ.μ. στη Μαγούλα Αττικής. 
  Το 1996 προχωρήσαμε σε μία ακόμα πρωτοπόρα κίνηση με τους direct mail – καταλόγους, εισάγοντας έτσι τις απευθείας πωλήσεις-αποστολές σε πελάτες, ενώ το 1999 εγκαινιάσαμε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.plaisio.gr, με ταυτόχρονη δυνατότητα παράδοσης την επόμενη μέρα. Το 2005 ιδρύσαμε το 1ο κατάστημα του Πλαισίου εκτός Ελλάδος, στη Βουλγαρία, ενώ το 2008 μεταφέραμε τις κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρείας στη Μαγούλα, όπου συστεγάζονται τα κεντρικά γραφεία, οι υπηρεσίες logistics και οι αποθήκες της εταιρείας σε μία έκταση 22.500m². Το 2018, μένοντας πιστοί στο δρόμο της πρωτοπορίας, εγκαινιάσαμε το νέο μας κατάστημα στην Αγία Παρασκευή, εισάγοντας ένα νέο retail identity μέσα από τη φιλοσοφία του “experience store” στο οποίο η κάθε αγορά μετατρέπεται σε εμπειρία, με τον πελάτη να επιλέγει, να δοκιμάζει και να συγκρίνει τα προϊόντα, αλλά και να συμμετέχει σε workshops, events, σεμινάρια και πολλά ακόμα happenings. 
  Σήμερα το Πλαίσιο, πέραν των 23 φυσικών του καταστημάτων, έχει ένα βραβευμένο e-shop -το μεγαλύτερο σε επισκεψιμότητα στην Ελλάδα- με περισσότερους από 120.000 μοναδικούς επισκέπτες ημερησίως, είναι το Νο1 brand στα social media, διαθέτει το πιο εξελιγμένο B2B τμήμα με περισσότερες από 210.000 εταιρείες-πελάτες κάθε χρόνο, αλλά και ένα τμήμα Direct Sales που εξυπηρετεί πάνω από 20.000 κλήσεις την ημέρα.

 • PRAKTIKER HELLAS AE Open or Close

  Κλάδος: ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ

  H Praktiker Hellas αποτελεί το Νo. 1 Ελληνικό Δίκτυο καταστημάτων DIY & Home Improvement, που βρίσκεται στο πλευρό των Ελλήνων καταναλωτών από το 1991. Διαθέτει ομάδα 1.550 εργαζομένων, ένα ταχέως αναπτυσσόμενο e-shop, εξειδικευμένο τμήμα Β2Β και πανελλαδικό δίκτυο 16 καταστημάτων, συνολικής έκτασης 100.000 τ.μ., ενώ προσφέρει 50.000 προϊόντα σε περισσότερους από 6.000.000 πελάτες ετησίως. Σκοπός της Praktiker είναι η άριστη και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση των πελατών της, προσφέροντας τους ολοκληρωμένες ιδέες και λύσεις που ανταποκρίνονται σε όλες τις ανάγκες και ξεπερνούν τις προσδοκίες τους. Η εταιρία έχει ως προτεραιότητα τη συνεχή βελτίωσή της και τη διαμόρφωση των τάσεων της αγοράς, με κινητήριο δύναμή της σε αυτή την πορεία τους ανθρώπους της.

 • PRINTEC Open or Close

  Κλάδος: IT / SOFTWARE DEVELOPMENT

  Printec is a leader in business-to-customer transaction technologies in 16 countries in Central and Eastern Europe, offering a wide range of technology solutions that help improve human interactions, making everyday life easier through:

  > Digital Transformation
  > Security & Compliance
  > Self Service Channels
  > Analytics & BI
  > E-Payments

 • VODAFONE Open or Close

  Κλάδος: Τηλεπικοινωνίες
  Η Vodafone Ελλάδας είναι μέλος του Ομίλου Vodafone, ενός από τους μεγαλύτερους ομίλους τηλεπικοινωνιών στον κόσμο, και λειτουργεί ως καταλύτης στην αγορά. Με μοναδική τεχνογνωσία και ταλαντούχο ανθρώπινο δυναμικό, η Vodafone επενδύει στις πιο σύγχρονες και ανθεκτικές στο μέλλον ψηφιακές υποδομές, στηρίζει με αξιοπιστία τις ανάγκες ιδιωτών και επιχειρήσεων και συμβάλλει ενεργά στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη στη χώρα. Στα 26 χρόνια δραστηριοποίησης της στην Ελλάδα, η Vodafone οδηγεί την αγορά μπροστά και συνεχίζει να συνεισφέρει σε καινοτομία, υλοποιώντας ένα στρατηγικό πλάνο για επενδύσεις ύψους 500 εκατ. ευρώ έως το 2020. Νωρίτερα, από το 2008 έως το 2015, η Vodafone επένδυσε περισσότερα από 1,5 δισ. ευρώ στην Ελλάδα. Η Vodafone Ελλάδας διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα ιδιωτικά δίκτυα οπτικών στην Ελλάδα, ενώ προχωρά στην πρώτη μεγάλης κλίμακας υλοποίηση δικτύων οπτικών ινών μέχρι το σπίτι (FTTH) στη χώρα. Η Vodafone παρέχει συνολικές υπηρεσίες επικοινωνίας και ψυχαγωγίας που στηρίζουν αξιόπιστα τις καθημερινές ανάγκες των πελατών της με καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες σταθερής, κινητής, Internet και τηλεόρασης, καθώς και εξειδικευμένες λύσεις για επιχειρήσεις.

 • SKYWALKER.GR | Δ. ΦΥΝΤΑΝΗΣ&ΣΙΑ Ε.Ε. Open or Close

  Κλάδος: Εμπόριο μέσω διαδικτύου-Υπηρεσίες Διαφήμισης

  Το Skywalker.gr είναι ο πρώτος ελληνικός διαδικτυακός τόπος για σύγκλιση αναγκών εργασίας. Από το 2012 προχωρά σε δημιουργία πλευρικών μηχανισμών δράσης για την υποστήριξη της κοινωνίας σε συνθήκες κρίσης, όπως σειρά ιστό τόπων για εναλλακτικές μορφές απασχόλησης, οργάνωση δραστηριοτήτων ενημέρωσης και εμψύχωσης σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση.
  Σήμερα, παραμένει το 1ο site στο χώρο του στην Ελλάδα. Διατηρεί ελληνική προσέγγιση, ταυτότητα και κουλτούρα. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να οδηγηθείτε από την κύρια ιστοσελίδα μας www.skywalker.gr

 • SPACE HELLAS Open or Close

  Κλάδος: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 

  H SPACE HELLAS, είναι ένας δυναμικός System Integrator που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και στις διεθνείς αγορές. Μια Ελληνική εταιρεία η οποία από το 1985 βρίσκεται στο επίκεντρο των τεχνολογικών εξελίξεων, προσφέροντας στην αγορά μια ευρεία γκάμα λύσεων και υπηρεσιών τηλεπικοινωνιών, πληροφορικής και ασφάλειας. Παρέχουμε στους πελάτες μας ένα δυνατό after sales support, έχοντας δημιουργήσει ένα από τα ισχυρότερα και πιο οργανωμένα δίκτυα τεχνικής υποστήριξης. Διαθέτουμε στις εγκαταστάσεις μας ένα state-of-the-art Network Operation & Security Operation Center και Help Desk, το οποίο λειτουργεί 24x7x365. Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με τα πρότυπα διασφάλισης ποιότητας ISO 9001:2015, ασφάλειας πληροφοριών ISO/IEC 27001:2013, περιβαλλοντικής διαχείρισης ΙSO 14001:2015, υγείας & ασφάλειας OHSAS 18001:2007.

 • WORKATHLON Open or Close

  Κλάδος: HOSPITALITY

  Η Workathlon, είναι μια βραβευμένη εταιρεία που με τη βοήθεια της τεχνολογίας, προσφέρει λύσεις προσανατολισμένες στη διαχείριση της στελέχωσης και της σωστής ανάθεσης καθηκόντων σε ξενοδοχεία, τουριστικούς πράκτορες, κρουαζιερόπλοια και yachts. Αριθμεί πάνω από 350 πελάτες και 30.000 ξενοδοχοϋπαλλήλους

 • ΧΡΥΣΟΣ ΟΔΗΓΟΣ Open or Close

  Κλάδος: Digital Marketing

  Ο Χρυσός Οδηγός είναι η μακροβιότερη ελληνική εταιρεία προβολής επαγγελματιών και λειτουργεί από το 1971, οπότε κι εκδόθηκε ο πρώτος έντυπος επαγγελματικός κατάλογος.

  Το 2001 ο Χρυσός Οδηγός γίνεται και ηλεκτρονικός με το λανσάρισμα του xo.gr, την πρώτη τοπική μηχανή αναζήτησης στην Ελλάδα. Το 2012 λανσάρει τις digital υπηρεσίες του προς τους πελάτες του και γίνεται Premier Partner της Google. Το 2017, το xo.gr έχει πλέον πάνω από 3.500.000 μοναδικούς μηνιαίους χρήστες, η εταιρεία έχει κατασκευάσει πάνω από 4.000 εταιρικά webs και εξυπηρετεί συνολικά πάνω από 25.000 πελάτες. Σκοπός του Χρυσού Οδηγού είναι να αποτελεί το πιο αξιόπιστο και εύχρηστο σημείο αναζήτησης για όσους ψάχνουν επιχειρήσεις, και ο βασικός συνεργάτης για όλους τους επαγγελματίες-επιχειρήσεις που επιθυμούν να μεγιστοποιήσουν την αξία της προβολής τους, προσφέροντας λύσεις ολοκληρωμένης ψηφιακής προβολής και αποδεδειγμένης αποτελεσματικότητας.

  Οι υπηρεσίες που προσφέρει στην αγορά είναι: 
  - η προβολή των εταιρειών μέσω του καταλόγου του ΧΡΥΣΟΥ ΟΗΔΓΟΥ
  - Κατασκευή και επικαιροποίηση websites
  - Διαφήμιση μέσω Pay per Click campaigns

  Επιπλέον η εταιρεία, ακολουθώντας πιστά τις τεχνολογικές εξελίξεις στο τομέα του digital marketing, λανσάρει νέα προϊόντα, είτε στο σύνολο της αγοράς είτε καθετοποιημένα, με σκοπό να βοηθήσεις τις εταιρείας να πετύχουν τη καλύτερη δυνατή προβολή τους. Στην πορεία αυτή βασιζόμαστε κυρίως στο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας. Επενδύουμε συνεχώς σε εκπαίδευση, σε νέα στελέχη και αναζητούμε καταρτισμένους εργαζόμενους με όραμα και στόχους, ώστε να τους εντάξουμε στο δυναμικό μας.

 • ABC MARINE SERVICES LTD Open or Close

  Κλάδος: ΝΑΥΤΙΛΙΑ
  Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 2005 και έκτοτε αντιπροσωπεύει οίκους του εξωτερικού στον χώρο των ανταλλακτικών / μηχανημάτων, υπηρεσιών Ναυτιλίας και αναζητούμε στελέχη για το Τμήμα Πωλήσεων και Γραμματείας. Επιθυμούμε στελέχη που μπορούν να λειτουργήσουν στο ανταγωνιστικό περιβάλλον της αγοράς, με θέληση να κάνουν καριέρα μαζί μας.

 • Commit Global Open or Close

  Κλάδος: Υπηρεσίες Μετάφρασης
  Η CGT Commit Global Translations ιδρύθηκε το 1997 και έχει καθιερώσει ηγετική παρουσία στον κλάδο των γλωσσικών υπηρεσιών. Με γραφεία στη Λάρνακα, την Αθήνα και το Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια, η Commit βοηθάει εταιρείες σε όλο τον κόσμο να διαθέτουν τα προϊόντα και να παρέχουν τις υπηρεσίες τους προωθώντας το brand τους στην τοπική γλώσσα. Βασικά πλεονεκτήματά μας είναι το έμπειρο προσωπικό, η άμεση ανταπόκριση, η ευελιξία, οι ανταγωνιστικές τιμές και η προσήλωση στην υψηλή ποιότητα. Διαθέτουμε πιστοποιήσεις ISO 9001, ISO 17100 και ΙSO 27001 εφαρμόζοντας αυστηρές διαδικασίες διασφάλισης ποιότητας στην καθημερινή εργασία μας.

 • ROLCO-BIANIL S.A Open or Close

  Κλάδος: Βιομηχανία Παραγωγής Απορρυπαντικών
  Το 1948, ιδρύεται στο Μοσχάτο η πρώτη παραγωγική μονάδα χρωμάτων και απορρυπαντικών με την επωνυμία «ΒΙΑΝΙΛ Χρωματουργεία Μοσχάτου». Δέκα χρόνια αργότερα η ROLCO παρουσιάζει το πρώτο απορρυπαντικό σε μορφή σκόνης, προϊόν αποκλειστικά δικής της έρευνας και παραγωγής, γεγονός σπάνιο για τα ελληνικά, μετα-κατοχικά δεδομένα. Επρόκειτο για το περίφημο ROL. Το 2008, η ROLCO καινοτομεί και πάλι με το λανσάρισμα της σειράς απορρυπαντικών και καθαριστικών planet. Την ολοκληρωμένη σειρά απορρυπαντικών και καθαριστικών που σέβεται το περιβάλλον και καθιστά την οικολογία προσιτή επιλογή για όλους. Είναι τα πρώτα καθαριστικά στην Ελλάδα πιστοποιημένα με το ευρωπαϊκό σήμα Ecolabel. Σήμερα, έχει την πιο σύγχρονη παραγωγική μονάδα στην Ελλάδα και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Διαθέτει τεχνολογικά υπερσύγχρονες καθετοποιημένες εγκαταστάσεις που επιτρέπουν την αυξημένη παραγωγικότητα για την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων καθαρισμού σε επίπεδο προϊόντων και υπηρεσιών. Η ROLCO αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο σύγχρονη παραγωγική μονάδα απορρυπαντικών στην Ελλάδα, με μακραίωνη παράδοση συνεχίζει να εξελίσσεται και έχοντας στην δυναμική της τα brands MyPlanet, MyBabyPlanet, Rol, Essex, Roli, Bionol και άλλα.

 • ODYSSEY CS Open or Close

  Κλάδος: Cyber Security

  Odyssey™ was founded in 2002 with the main objective of providing high-quality cutting-edge Cybersecurity, Managed Security and Risk Management Services to organizations that value their information assets. Ever since, and in keeping up with ever-changing market trends, we have evolved and we pride ourselves on becoming a regional leader in the Managed Security Services (MSS) sector as well. We provide innovative services and solutions which span the entire spectrum of the people-process-technology paradigm, with the core aim of helping organizations in all industries, regardless of size and complexity, to effectively and efficiently manage their cybersecurity risk. Innovation, passion for perfection and customer focus rule our daily business, being the corporate values that we cherish the most.

 • TELMACO Α.Ε. Open or Close

  Κλάδος: Broadcast Television & Radio Systems, Audio-Visual & Lighting Systems and Communications Systems & Test Equipment for RF and Telecomms.

  Η Telmaco Α.Ε. είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ολοκληρωμένων οπτικοακουστικών και τηλεοπτικών συστημάτων στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Η Εταιρεία δραστηριοποιείται σε 3 τομείς υψηλής τεχνολογίας: AudioVisual and Lighting Systems, Broadcast Television and Radio Systems, Communications Systems and Test Equipment for RF & Telecom. Διαθέτοντας υψηλού επιπέδου εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό η Telmaco σχεδιάζει, εγκαθιστά και υποστηρίζει ολοκληρωμένα συστήματα στο αντικείμενό της. Με εμπειρία λειτουργίας πάνω από 40 χρόνια και οικονομική αξιοπιστία, η Εταιρεία εγγυάται την ομαλή ολοκλήρωση ακόμα και του πιο πολύπλοκου έργου.

 • FOUR SEASONS ASTIR PALACE HOTEL ATHENS Open or Close

  Κλάδος: ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

  Four Seasons Astir Palace Hotel Athens is set to redefine the luxury hotel market in Greece and the Eastern Mediterranean. Following a complete remodelling and renovation, this iconic Greek resort will once again dazzle one and all who come to savour the crystal clear waters of the Aegean Sea. It is difficult to articulate just how big a deal this really is for Athens. Astir Palace is an institution that has transcended hospitality and tourism since the early sixties to become part of the fabric of Greek high society, politics and global celebrity. The sense of anticipation about its reopening is palpable in the community surrounding the resort but also among its competitor hotels who will once again have to contend with its awesome attraction for local and international visitors. The arrival of Four Seasons in Athens is indeed a landmark development for the company and a statement of intent about how serious it is in operating top end leisure resorts in Europe. The resort boasts not one but two hotel concepts, totalling 303 keys, eight eclectic food and beverage outlets and a myriad of luxury outdoor amenities including private pools, an exclusive beach, tennis academy, state of the art Spa.

 • Ravago Greece Group Open or Close

  Κλάδος: Παραγωγή χημικών, πλαστικών και ελαστομερών προϊόντων / Δόμηση & Κατασκευή
  Ο Όμιλος Ravago κατά τη διάρκεια των 58 ετών της επιχειρηματικής ανάπτυξης του έχει εξελιχθεί από μια τοπική βελγική οικογενειακή επιχείρηση σε μια ισχυρή διεθνή ομάδα που αριθμεί πάνω από 7000 εργαζόμενους σε όλο τον κόσμο. Στην Ελλάδα, ο Όμιλος δραστηριοποιείται στην παραγωγή χημικών, πλαστικών και ελαστομερών προϊόντων, καθώς και στους τομείς Δόμησης & Κατασκευής. Η πολυετής παρουσία της Ravago στην Ελληνική αγορά ενισχύεται εξελικτικά με τη συνεχή ενσωμάτωση σημαντικών εταιρειών στο δυναμικό της, ενώ αριθμεί περισσότερους από 450 υπαλλήλους. Πρόσφατα ο Όμιλος Ravago, συνεχίζοντας το πλάνο ανάπτυξης του σε Eυρωπαϊκό επίπεδο, προχώρησε σε μία νέα και με ιδιαίτερη βαρύτητα επένδυση στη συνολική εξαγορά των Παραγωγικών Μονάδων Προϊόντων Εξηλασμένης Πολυστερίνης 'XPS'. Η εταιρική φιλοσοφία έχει σαν πρωταρχική βούληση τον συνδυασμό των υψηλών επαγγελματικών υπηρεσιών κάτω από το πρίσμα της εταιρικής σεμνότητας και σεβασμού στο κοινωνικό γίγνεσθαι. Ακριβώς όπως τα κλαδιά του «δέντρου» στο λογότυπο της Ravago, η πιστή ομάδα των στελεχών της συνεχίζει να αυξάνεται έξω από το αρχικό της περιβάλλον, σκιαγραφώντας παράλληλα και την πολυεθνική ταυτότητα του Ομίλου.

 • ISIC GREECE Open or Close

  Κλάδος:STUDENT SERVICES
  Λίγα λόγια για την εταιρία (150-200 λέξεις):Η International Student Identity Card (ISIC) είναι η μόνη ταυτότητα που πιστοποιεί τη φοιτητική ιδιότητα και αναγνωρίζεται σε ολόκληρο τον κόσμο.
  Προσφέρει πάνω από 42 χιλ. εκπτώσεις στην Ελλάδα, την Ευρώπη και σε ολόκληρο τον κόσμο με εκπτώσεις σε εισιτήρια μουσείων, σε θεάματα, θέατρα και κινηματογράφους, σε μπαρ, εστιατόρια, καταστήματα ρούχων / αθλητικών, ξενοδοχεία, camping, λεωφορεία, τραίνα, καράβια, αεροπλάνα κ.α .

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  14  ΙΟΥΝΙΟΥ  | PROFILE ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

 • ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. Open or Close

  Κλάδος: SUPER MARKET
  Η ΑΒ Βασιλόπουλος μετρά 80 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά. Με ηγετικό ρόλο στο χώρο του λιανεμπορίου, διαγράφει μια σταθερή τροχιά υγιούς ανάπτυξης. Διαθέτει ένα δίκτυο 460 καταστημάτων και απασχολεί 14.132 εργαζομένους. Η εταιρία έχει καθιερωθεί στη συνείδηση όλων για την προσήλωση στην ποιότητα και την ποικιλία των προϊόντων της, τις ανταγωνιστικές τιμές της, την άριστη εξυπηρέτηση και τις διαχρονικές σχέσεις σεβασμού και αξιοπιστίας που δημιουργεί με τους πελάτες, τους προμηθευτές και τους συνεργάτες της. Παράλληλα, συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των τοπικών κοινωνιών όπου δραστηριοποιείται και την προστασία του Περιβάλλοντος, μέσα από ολοκληρωμένα προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

 • ΑΚΤΙΟΣ Α.Ε Open or Close

  Κλάδος: ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ
  Ο Άκτιος, ένας πολύχρωμος και ζωντανός οργανισμός φροντίδας με δυναμικότητα 270 κλινών σε 4 Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων. Στις Μονάδες μας Άκτιος και Άκτιος Μονάδα Alzheimer, που λειτουργούν στην Αγία Παρασκευή, Άκτιος Οδηγός που λειτουργεί στη Βάρη, καθώς και στον Άκτιο Αρτ Παλάς, που λειτουργεί στο Μαρούσι, δίνουμε έμφαση σε υπηρεσίες φιλοξενίας, νοσηλευτικής φροντίδας και αποκατάστασης από εγκεφαλικά και κατάγματα και παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες για την άνοια και τη νόσο Alzheimer. Από το 2010, ο Άκτιος έγινε μέλος του Ευρωπαϊκού Ομίλου MD-Nursing, ο οποίος ειδικεύεται στην ίδρυση και λειτουργία κέντρων φροντίδας ηλικιωμένων και ηλικιωμένων με άνοια. Παράλληλα, συνεχίζουμε τη συνεργασία μας με τον Όμιλο MATERIA, ο οποίος παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες υψηλού ξενοδοχειακού και νοσηλευτικού επιπέδου στην Κύπρο.

 • ALEXANDER MOORE S.A Open or Close

  Κλάδος: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ
  Η Alexander Moore συμπληρώνει 15 χρόνια συνεχούς ενασχόλησης με το SAP® Business One στην Ελλάδα. Σήμερα αποτελεί τον μεγαλύτερο σχετικό συνεργάτη στην Ελλάδα. Διαθέτει τη μεγαλύτερη και πλέον έμπειρη ομάδα στην Ελλάδα με γραφεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Η επιχειρηματική δραστηριότητα της εταιρείας Alexander Moore ξεκινά από το 1997 παρέχοντας συμβουλευτικές υπηρεσίες υψηλής προστιθέμενης αξίας σε ένα σημαντικό μέρος ιδιαίτερα δυναμικών και ταχέως αναπτυσσόμενων επιχειρήσεων τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Στους κλάδους περιλαμβάνονται Βιομηχανία, Λιανικό Εμπόριο, Franchise, Υπηρεσίες, Χονδρικό εμπόριο. Έργα και λύσεις της έχουν υλοποιηθεί σε σημαντικό αριθμό χωρών όπως Γερμανία, ΗΠΑ, Ρωσία, Αγγλία, Ελβετία, Ουρουγουάη, Χιλή, Ντουμπάι, Σαουδική Αραβία, Αυστραλία, Ελβετία, Ιορδανία, Αργεντινή, Μάλι και Ολλανδία. Η Alexander Moore, συνδυάζει την πολυετή εμπειρία της στην Οργάνωση Επιχειρήσεων και την Διαχείριση Ανθρώπινων πόρων με τα μοναδικά χαρακτηριστικά του SAP® Business One.

 • EVALION TALENT MANAGEMENT Open or Close

  Κλάδος: Occupational Psychologists

  Evalion is a pioneer in its field, being the first company to introduce psychometrics to human resources management procedures in Greece and Cyprus in 1991, as SHL Hellas. In 2011, SHL Hellas was renamed to Evalion, providing more localized services and products to its markets, while operating as an Enterprise Reseller of SHL. With more than 300 standardized psychometric tools, talent selection and development services and specialized training programs, we can support Human Resources departments in making scientifically based decisions regarding various business functions, such as talent acquisition and development. Our Consultants are specialized in occupational psychology and organizational analysis. We have an extensive client list, including over 500 companies from the private and public sector in Greece and Cyprus from a variety of industries, including Banking, Insurance & Financial Services, Technology, Oil Industry, Pharmaceutical companies, Telecommunications, Food and Consumer Products, FMCG companies, Tobacco Industry, Retail, Manufacturing and production, Shipping companies, Consulting & Recruitment Firms, Academic & Educational Institutions and Government Agencies. The solutions and assessment tools provided by Evalion, meet all the requirements for ensuring objectivity, reliability and validity in the HR processes.

 • Career In Progress Open or Close

  Κλάδος:Συμβουλευτική εταιρεία
  Η Career In Progress είναι μια εταιρεία παροχής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών στους τομείς της Αναζήτησης Εργασίας, του Επαγγελματικού Προσανατολισμού και της Ανάπτυξης Επιχειρηματικής Ιδέας.

 • ΕΝΤΕΡΣΟΦΤ ΑΕ Open or Close

  Κλάδος: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ
  H Entersoft σχεδιάζει και αναπτύσσει επιχειρηματικά λογισμικά και εξειδικευμένες λύσεις, παρέχοντας προστιθέμενη αξία και ενισχύοντας την ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων που την επιλέγουν για συνεργάτη. Με ισχυρή διεθνή παρουσία και εξαγωγική δραστηριότητα, με σημαντικούς ρυθμούς διαχρονικής ανάπτυξης, με περισσότερα από 200 εξειδικευμένα στελέχη και ποιοτικό δίκτυο συνεργατών που καταρτίζεται και πιστοποιείται από εσωτερική εκπαιδευτική ακαδημία, εξασφαλίζει τη βέλτιστη υποδομή για ποιοτική υλοποίηση των συστημάτων της και υψηλού επιπέδου υποστήριξη του πελατολογίου της. Σε επίπεδο προϊόντων και υπηρεσιών, η Entersoft πρωταγωνιστεί στην αγορά των ERP, CRM, Retail, Mobile, WMS, xVan και Business Intelligence λύσεων, σχεδιασμένα στην πλατφόρμα .NET της Microsoft και διαθέσιμα για εγκατάσταση σε τοπική υποδομή ή στο Cloud, με άδεια χρήσης ή και ως υπηρεσία Software as a Service (SaaS).

 • GENERATION Y Open or Close

  Κλάδος: INTERNATIONAL E-BUSINESS EXPERTS
  Generation Y, established in 2000, is a fast growing company, expanding in both services and international markets we operate in. Generation Y is involved in the fields of E-Marketing and Business Consultancy. Our primary objective is to provide its clientele, (corporate or private individuals) with integrated business solutions that deliver the desired results, via electronic advertising services or business consultancy. With more than 100 in-house employees, offices in 5 countries and a network of industry specialist associates, we offer a broad spectrum of expertise.

 • IKEA Open or Close

  Κλάδος: ΛΙΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ

  Tα περισσότερα δεν τα έχουμε κάνει ακόμη - Ένα λαμπρό μέλλον είναι μπροστά μας..." Ingvar Kamprad - ιδρυτής της ΙΚΕΑ. Η ΙΚΕΑ είναι η μεγαλύτερη εταιρία στον κόσμο σε πωλήσεις επίπλων και ειδών οικιακού εξοπλισμού, με 422 καταστήματα σε πάνω από 50 χώρες και με όραμα τη δημιουργία μιας καλύτερης καθημερινής ζωής για τους πολλούς του κόσμου. Στην Ελλάδα η ΙΚΕΑ ξεκίνησε το 2000 τις δραστηριότητές της ως Housemarket AE, μέσω του Ομίλου FOURLIS και σήμερα, λειτουργούν 5 καταστήματα (Αθήνα (2), Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Ιωάννινα) και 5 Κέντρα Παραγγελιών & Παραλαβών (Ρόδο, Πάτρα, Χανιά, Ηράκλειο, Κομοτηνή). Λειτουργεί 1 κατάστημα στην Λευκωσία Κύπρου, 1 κατάστημα στη Σόφια και 3 Κέντρα Παραγγελιών & Παραλαβών στην Βουλγαρία (Βάρνα, Μπουργκάς, Πλόβντιφ). Συνολικά απασχολούνται περίπου 2.200 εργαζόμενοι. Στην ΙΚΕΑ απολαμβάνουμε τη συνεργασία με μια ποικιλόμορφη ομάδα ανθρώπων που χαίρονται να δουλεύουν μαζί. Είμαστε μέρος μιας ανοιχτής κουλτούρας ενσωμάτωσης, όπου ο καθένας μπορεί να είναι ο εαυτός του.

 • ISON PSYCHOMETRICA Open or Close

  Κλάδος: ΨΥΧΟΜΕΤΡΙΚΗ
  Η ISON Psychometrica είναι μια εταιρία εντάσεως γνώσης η οποία εδώ και 27 χρόνια συνεργάζεται κατ’ αποκλειστικότητα στο αντικείμενό της με κορυφαίους φορείς διεθνώς, όπως τα πανεπιστήμια Minnesota και Harvard, η Society for Human Management, ο οίκος PAN κ.α. Ανταποκρινόμενη στην απαιτούμενη εμπιστοσύνη και τις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς, έχει προσφέρει τις υπηρεσίες της που σχετίζονται με τον ανθρώπινο παράγοντα ως εργαζόμενο, με αποτελεσματικότητα σε κάθε είδους Οργανισμούς. Εκτός από την παροχή υπηρεσιών Συστημικού Συμβούλου, η εταιρία είναι πρωτοπόρος στην έκδοση & διάθεση ψυχολογικών τεστ, στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό & τη Συμβουλευτική Σταδιοδρομίας, ενώ παράλληλα διοργανώνει εξειδικευμένες επαγγελματικές εκπαιδεύσεις για όλα τα αντικείμενα ενασχόλησής της. Η ISON στα 27 χρόνια ύπαρξής της έχει αναπτύξει και εκδώσει πάνω από 25 ψυχομετρικά εργαλεία καθώς και την πλατφόρμα «isontests» η οποία είναι πρότυπη για την αυτόματη χορήγηση τεστ και την παραγωγή αποτελεσμάτων για σκοπούς Συμβουλευτικής Σταδιοδρομίας και Αξιολόγησης Προσωπικού. Παράλληλα, έχει συμμετάσχει σε πάνω από 20 Ευρωπαϊκά Προγράμματα και εξακολουθεί να αναπτύσσεται στον τομέα της ψυχομετρίας, εξελίσσοντας τα εργαλεία της και τον τρόπο χορήγησης και παραγωγής αποτελεσμάτων διαρκώς.

 • ΚΕΘΕΑ Εξέλιξις Open or Close

  Κλάδος: Δομή εφαρμογής πρακτικών Μείωσης Βλάβης
  Για την υποστήριξη εξαρτημένων ατόμων στον δρόμο, και ιδίως όσων δεν έχουν αίτημα θεραπείας, είναι αποκομμένοι από τις υπηρεσίες και άλλες πηγές βοήθειας ή βρίσκονται σε κατάσταση κρίσης, το ΚΕΘΕΑ ΕΞΕΛΙΞΙΣ εφαρμόζει από το 1995 προγράμματα άμεσης πρόσβασης και μείωσης της βλάβης που συνδέεται με τη χρήση ουσιών.Τα προγράμματα αυτά περιλαμβάνουν τόσο δράσεις προσέγγισης χρηστών στον δρόμο (street-work) όσο και τη λειτουργία ειδικών χώρων διημέρευσης εξαρτημένων (στέκια). Η προσέγγιση του ΚΕΘΕΑ ΕΞΕΛΙΞΙΣ δεν αποκλείει τον μακροπρόθεσμο στόχο της ένταξης σε θεραπεία και επίτευξης της αποχής, ωστόσο, δεν τον θέτει ως προϋπόθεση για την παροχή υποστήριξης.

  Στις μονάδες του περιλαμβάνονται: Πρόγραμμα προσέγγισης χρηστών στον δρόμο, 2 Κέντρα Άμεσης Πρόσβασης, στην Ομόνοια και τα Εξάρχεια (Οff Club), Μονάδα Σωματικής Υγείας και Μονάδα Ψυχικής Υγείας.

 • KSM HUMAN RESOURCES Open or Close

  Κλάδος: ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΥΡΕΣΗΣ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ

  Δύναμή μας, οι άνθρωποι μας!  #ksmlovemyjob.

  H KSM Human Resources διευρύνει τον κύκλο εργασιών της και δημιουργεί υψηλής ποιότητας υπηρεσίες εύρεσης και αξιολόγησης εξειδικευμένου προσωπικού. Παράλληλα, παραμένουμε η Νο1 Ελληνική Εταιρεία Διαχείρισης Προσωπικού προσφέροντας εργασία σε σχεδόν 3000 εργαζόμενους. Οι υπηρεσίες μας: Αναζήτηση, Εύρεση και Αξιολόγηση Μόνιμου & Εποχικού Προσωπικού Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού / Προσωρινή Απασχόληση Ψυχομετρική Αξιολόγηση και Συμβουλευτική Καριέρας Outsourcing και Έκδοση Μισθοδοσίας.

 • LIFE SOLUTIONS Open or Close

  Κλάδος: ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ
  Η επαφή μας με την ασφαλιστική αγορά ξεκίνησε το 1987 σε συνεργασία με την Interamerican. Ακολούθησε μία πολυετής και επιτυχημένη πορεία και το 2010 ιδρύθηκε η “Life Solutions”, ανεξάρτητη επιχείρηση ασφαλιστικής διαμεσολάβησης. Απαρτίζεται από ένα μεγάλο αριθμό πιστοποιημένων από την αρμόδια Εποπτική Αρχή (ΤτΕ) επαγγελματιών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, οι οποίοι επιλέγουν και φιλτράρουν τα πολλά προσφερόμενα προϊόντα της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής αγοράς, μέσω των αξιόπιστων και φερέγγυων εταιρειών με τις οποίες συνεργαζόμαστε, δημιουργώντας τις προσωπικές για κάθε πελάτη προτάσεις και λύσεις κατόπιν εξειδικευμένης μελέτης. Η συγκεκριμένη στρατηγική ανάπτυξης, το ξεκάθαρο πλάνο δράσης, η προσεκτική επιλογή των συνεργατών, η συνεχής εκπαίδευση και επιμόρφωση καθώς και η σταθερή θέση στην εταιρική φιλοσοφία και κουλτούρα είναι η συνταγή επιτυχίας της Life Solutions.

 • MANPOWER GROUP A.E. Open or Close

  Κλάδος: HR
  Η ManpowerGroup®, η κορυφαία διεθνώς εταιρία παροχής λύσεων ανθρώπινου δυναμικού, βοηθά τους οργανισμούς να εξελίσσονται και να ξεχωρίζουν σε έναν κόσμο που αλλάζει γρήγορα παρέχοντας υπηρεσίες όπως η εύρεση, η αξιολόγηση, η ανάπτυξη και η διαχείριση ταλέντων. Αναπτύσσουμε καινοτόμες λύσεις για εκατοντάδες χιλιάδες οργανισμούς κάθε χρόνο, παρέχοντάς τους εξειδικευμένα ταλέντα, ενώ, παράλληλα, βρίσκουμε ουσιαστικές θέσεις εργασίας για εκατομμύρια ανθρώπους από ένα ευρύ φάσμα κλάδων και δεξιοτήτων. Στην Ελλάδα, ο όμιλος ManpowerGroup ιδρύθηκε το 1998. Μέσα από το δίκτυο 3 υποκαταστημάτων στην Αττική, Θεσσαλονίκη και Κύπρο εντοπίζουμε, αξιολογούμε, αναπτύσσουμε και διαχειριζόμαστε ταλέντα σε όλο το φάσμα βασικών κλάδων της οικονομίας

   

 • MANTIS GROUP OF COMPANIES Open or Close

  Κλάδος: F.M.C.G.
  Ο Όμιλος εταιρειών Mantis είναι ένας από τους κορυφαίους διανομείς αναψυκτικών, οινοπνευματωδών ποτών και καταναλωτικών προϊόντων στην Ελλάδα στην αγορά του FMCG, με ηγετική θέση στις πωλήσεις, το consumer marketing, το trade marketing, καθώς επίσης και τις σύγχρονες, καινοτόμες υπηρεσίες διαχείρισης και διακίνησης εμπορευμάτων. Ο Οργανισμός έχει σχέση αποκλειστικής συνεργασίας με μεγάλους οίκους όπως τη Red Bull GMBH, την Energizer Trading Limited, τη Wilkinson Sword & Hawaiian Tropic, τη Mars Hellas S.A. για το κανάλι του impulse (Mars, M&M, Snickers, Maltesers, Milky way, Twix, Orbit, Uncle Ben΄s, Whiskas), τη Marbo Product D.O.O. (της Pepsico).

 • MELLON GROUP OF COMPANIES Open or Close

  Κλάδος: TECHNOLOGY,CALL CENTER, OUTSOURCING
  Mellon Group of Companies is a leading multinational group, employing more than 4500 people in 12 countries, with corporate headquarters located in Athens, Greece. Our offering consists of specialized technological solutions and services, designed to meet the increasing needs of financial institutions and organizations to achieve strong consumer business and improved customer satisfaction.

 • ΝΕΑ ΔΙΑΓΝΩΣΗ Open or Close

  Κλάδος: ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ
  H ΝΕΑ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ιδρύθηκε το 1987 από Ιατρούς, με σκοπό να καλύψει όλες τις εξετάσεις της Πρωτοβάθμιας Ιατρικής. H πρώτη μονάδα των Αμπελοκήπων, Λ. Ριανκούρ 64 & Λαρίσης, υπήρξε πρωτοπόρος στην αναβάθμιση των ιατρικών εξετάσεων. H αξιοπιστία των εξετάσεων, η βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών υγείας και η εμπιστοσύνη των ασθενών μας, καθόρισε την ίδρυση των νέων μονάδων, στις περιοχές Παλλήνη , Αιγάλεω και Άγιο Δημήτριο. Tα κέντρα μας, λειτουργούν και ελέγχονται από επιστήμονες μεγάλης εμπειρίας και κύρους, είναι δε εξοπλισμένα με ό,τι τελειότερο διαθέτει η σύγχρονη ιατρική τεχνολογία. Η μακροχρόνια εμπειρία στον τομέα της Ιατρικής Διάγνωσης σε συνδυασμό με την επενδυτική μας πολιτική στην προμήθεια και ανανέωση του εξοπλισμού μας, αποτελούν την καλύτερη εγγύηση, για την ποιότητα και την αξιοπιστία των προσφερομένων υπηρεσιών μας. Λειτουργούμε καθημερινά από τις 07:00 έως τις 21:00 και το Σάββατο από τις 07:00 έως τις 14:00. Τα αποτελέσματα του διαγνωστικού ελέγχου παραδίδονται αυθημερόν (εκτός ορισμένων εξετάσεων), υπεύθυνα, αξιόπιστα και οικονομικά. Tα εργαστήριά μας αποτελούν κέντρα αναφοράς εξειδικευμένων εξετάσεων ενώ διακρίνονται για τους άνετους χώρους και το φιλικό και ανθρώπινο περιβάλλον.

  Η ταχεία και σωστή διαγνωστική προσέγγιση ιατρικών προβλημάτων, που προσφέρει η ΝΕΑ ΔΙΑΓΝΩΣΗ βοηθά τους θεράποντες ιατρούς στην γρήγορη και ασφαλή αντιμετώπιση αυτών.
  Η ΝΕΑ ΔΙΑΓΝΩΣΗ εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001: 2015

 • NN HELLAS Open or Close

  Κλάδος: ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ
  Η NN Hellas είναι η Νο1 πολυεθνική ασφαλιστική εταιρία ζωής στην ελληνική αγορά. Αποτελεί μέλος του Ομίλου ΝΝ με ιστορία 170 ετών και ισχυρή παρουσία σε Ευρώπη και Ασία. Στην Ελλάδα εξυπηρετεί τους ασφαλισμένους της προσφέροντας καινοτόμα ασφαλιστικά προγράμματα Ζωής και Υγείας με επιλογές για αποταμίευση, πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια περίθαλψη, καθώς και για ομαδικές ασφαλίσεις. Η εταιρική διακυβέρνηση της ΝΝ Hellas διέπεται από 3 θεμελιώδεις αξίες: "Νοιαζόμαστε, Είμαστε ξεκάθαροι, Δεσμευόμαστε", ενώ όραμά της είναι να αποτελέσει έναν πρότυπο ασφαλιστικό οργανισμό. Η ΝΝ Hellas στηρίζει εμπράκτως την κοινωνία στην οποία λειτουργεί, εφαρμόζοντας ολοκληρωμένο πλάνο ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης με στόχο τη στήριξη ευαίσθητων ομάδων του πληθυσμού. Από το 2014 η ΝΝ Ηellas βραβεύεται σταθερά ως η «Καλύτερη Ασφαλιστική Εταιρία Ζωής στην Ελλάδα» από το διεθνώς διακεκριμένο περιοδικό World Finance. Τέλος, η ΝΝ Hellas είναι υπερήφανος Χρυσός Χορηγός της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας για την τριετία 2018-2020.

  Eταιρική ιστοσελίδα: www.nnhellas.gr

 • NOTOS COM S.A. Open or Close

  Κλάδος: ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΙΔΩΝ ΕΝΔΥΣΗΣ / ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ - ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ
  Ο Εμπορικός Όμιλος Νotos Com Holdings, μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές εμπορικές εταιρίες, αντιπροσωπεύει στην ελληνική αγορά τα σημαντικότερα και πλέον αναγνωρίσιμα διεθνώς brands και δραστηριοποιείται στους κλάδους: Πολυκαταστημάτων, Καλλυντικών και ειδών προσωπικής φροντίδας και υγιεινής, Χονδρικής και Λιανικής πώλησης προϊόντων ένδυσης και υπόδησης και Ειδών Γραφής.

 • SKYWALKER | Δ. ΦΥΝΤΑΝΗΣ&ΣΙΑ Ε.Ε. Open or Close

  Κλάδος: Εμπόριο μέσω διαδικτύου -Υπηρεσίες Διαφήμισης
  Το Skywalker.gr είναι ο πρώτος ελληνικός διαδικτυακός τόπος για σύγκλιση αναγκών εργασίας. Από το 2012 προχωρά σε δημιουργία πλευρικών μηχανισμών δράσης για την υποστήριξη της κοινωνίας σε συνθήκες κρίσης, όπως σειρά ιστότοπων για εναλλακτικές μορφές απασχόλησης, οργάνωση δραστηριοτήτων ενημέρωσης και εμψύχωσης σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση. Σήμερα, παραμένει το 1ο site στο χώρο του στην Ελλάδα. Διατηρεί ελληνική προσέγγιση, ταυτότητα και κουλτούρα.

  Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να οδηγηθείτε από την κύρια ιστοσελίδα μας www.skywalker.gr

 • TUV AUSTRIA HELLAS Open or Close

  Κλάδος: ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ - ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ - ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΕΙΣ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
  H TÜV AUSTRIA HELLAS είναι ανεξάρτητος οργανισμός παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών ελέγχου, εκπαίδευσης, επιθεώρησης και πιστοποίησης για την ασφάλεια, την ποιότητα, το περιβάλλον και τη διαχείριση πόρων. Το χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών της εστιάζει στην εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών προς όφελος της ποιότητας αλλά και της ανταγωνιστικότητας των προϊόντων, των υπηρεσιών αλλά και του ανθρώπινου δυναμικού τους. Το πελατολόγιο της εταιρίας περιλαμβάνει επιχειρήσεις από όλους τους τομείς της οικονομίας όπως ο αγροδιατροφικός, ο τουριστικός, ο βιομηχανικός, ο τομέας των ανελκυστήρων και ανυψωτικών μηχανημάτων, της ενέργειας, ο κατασκευαστικός, κ.α. Παράλληλα εστιάζει και στο εκπαιδευτικό κομμάτι, μέσω του εκπαιδευτικού της κέντρου TÜV AUSTRIA ACADEMY, το οποίο είναι αναγνωρισμένο και ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (ΚΔΒΜ) επιπέδου ΙΙ.

 • WEST ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΕ Open or Close

  Κλάδος: SALES&MARKETING
  West SA operates in the communication and advertising sector since 1994. We cover the needs of our customers in both Greece and Cyprus with our highly skilled staff and through our three core values Experience, Professionalism and Constancy which guarantee the best result in every project we undertake. Our Services include Marketing Consulting, Instore Promotion, Direct Sales, Merchandising, Digital Marketing and Advertising.

 • WORKATHLON Open or Close

  Κλάδος: HOSPITALITY
  Η Workathlon, είναι μια βραβευμένη εταιρεία που με τη βοήθεια της τεχνολογίας, προσφέρει λύσεις προσανατολισμένες στη διαχείριση της στελέχωσης και της σωστής ανάθεσης καθηκόντων σε ξενοδοχεία, τουριστικούς πράκτορες, κρουαζιερόπλοια και yachts. Αριθμεί πάνω από 350 πελάτες και 30.000 ξενοδοχοϋπαλλήλους.

 • WURTH HELLAS S.A. Open or Close

  Κλάδος: ΥΛΙΚΑ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ - ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
  Η Würth Hellas, μία από τις 400 εταιρίες του Ομίλου Würth, δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1981 διαθέτοντας στους 25.000 πελάτες της περισσότερα από 125.000 προϊόντα, επεκτείνοντας συνεχώς το δίκτυο καταστημάτων της σε ολόκληρη την Ελλάδα. Αντίστοιχα ο Όμιλος Würth έχει παρουσία σε 80 χώρες του κόσμου με συνολικό κύκλο εργασιών 12,7 δισ. Ευρώ. Με το άρτια οργανωμένο δίκτυο των 200 τεχνικών συμβούλων πωλήσεων, την γκάμα, την ποιότητα των προϊόντων Würth και την καθημερινή επαφή με τους πελάτες στον χώρο εργασίας τους, η Würth Hellas έρχεται να δώσει λύσεις στους επαγγελματίες του βιοτεχνικού και βιομηχανικού κλάδου με βίδες, εξαρτήματα κοχλίωσης, βύσματα, χημικά-τεχνικά προϊόντα, εξαρτήματα επίπλων και κατασκευών, εργαλεία, συστήματα λήψης και αποθήκευσης και εξοπλισμό προστασίας στην εργασία. Καθοριστικοί παράγοντες για την εταιρία είναι η αξιοπιστία, η ταχύτητα και η προσήλωση στις ανάγκες του πελάτη. Σύνθημά της: Όχι μία Würth για όλους τους πελάτες, αλλά για κάθε πελάτη μία ξεχωριστή Würth!

 • ABC MARINE SERVICES LTD Open or Close

  Κλάδος: ΝΑΥΤΙΛΙΑ
  Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 2005 και έκτοτε αντιπροσωπεύει οίκους του εξωτερικού στον χώρο των ανταλλακτικών / μηχανημάτων, υπηρεσιών Ναυτιλίας και αναζητούμε στελέχη για το Τμήμα Πωλήσεων και Γραμματείας. Επιθυμούμε στελέχη που μπορούν να λειτουργήσουν στο ανταγωνιστικό περιβάλλον της αγοράς, με θέληση να κάνουν καριέρα μαζί μας.

 • AVIDEX A.E. Open or Close

  Κλάδος: Audio, Visual & Auotmation systems
  Η Avidex A.E εδρεύει στην Αθήνα και δραστηριοποιείται στον κλάδο των οπτικοακουστικών και των αυτοματισμών, μέσω του σχεδιασμού, της πώλησης και της εγκατάστασης τέτοιου είδους συστημάτων κυρίως σε κτιριακά έργα και σκάφη αναψυχής..

 • DigitalUp Open or Close

  Κλάδος: e-Commerce & Digital Marketing
  Η DigitalUp δημιουργήθηκε και αναπτύσσεται διαρκώς στα πλαίσια μιας επιτυχημένης εταιρείας παροχής υπηρεσιών στο χώρο του Digital Marketing μέσα από την αμοιβαία συνεργασία με τους πελάτες της με το χρόνο. Σκοπός της είναι να προσφέρει στον πελάτη της μία εκτίμηση της παρούσας κατάστασης της επιχείρησης του και με τη χρήση των κατάλληλων εργαλείων και σύγχρονων υπηρεσιών που διαθέτει, να τεθούν οι στόχοι για την ανάπτυξη και εξέλιξη της για τα επόμενα χρόνια. Στόχος της DigitalUp είναι να μεγαλώνει μαζί με τους πελάτες της!

 • RELATIONAL SA Open or Close

  Κλάδος: Information Technology - IT
  Relational S.A. is an international software developer and integrator. It was founded in Athens, Greece in 1995. Since then, the firm has grown from being one of the most promising independent software vendors of 150 employees in Greece, to an international software developer and integrator with offices in 6 European countries and a client base all over Europe, Northern and Sub Saharan Africa and the Arab Peninsula.

 • ROLCO-BIANIL S.A Open or Close

  Κλάδος: Βιομηχανία Παραγωγής Απορρυπαντικών
  Το 1948, ιδρύεται στο Μοσχάτο η πρώτη παραγωγική μονάδα χρωμάτων και απορρυπαντικών με την επωνυμία «ΒΙΑΝΙΛ Χρωματουργεία Μοσχάτου». Δέκα χρόνια αργότερα η ROLCO παρουσιάζει το πρώτο απορρυπαντικό σε μορφή σκόνης, προϊόν αποκλειστικά δικής της έρευνας και παραγωγής, γεγονός σπάνιο για τα ελληνικά, μετα-κατοχικά δεδομένα. Επρόκειτο για το περίφημο ROL. Το 2008, η ROLCO καινοτομεί και πάλι με το λανσάρισμα της σειράς απορρυπαντικών και καθαριστικών planet. Την ολοκληρωμένη σειρά απορρυπαντικών και καθαριστικών που σέβεται το περιβάλλον και καθιστά την οικολογία προσιτή επιλογή για όλους. Είναι τα πρώτα καθαριστικά στην Ελλάδα πιστοποιημένα με το ευρωπαϊκό σήμα Ecolabel. Σήμερα, έχει την πιο σύγχρονη παραγωγική μονάδα στην Ελλάδα και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Διαθέτει τεχνολογικά υπερσύγχρονες καθετοποιημένες εγκαταστάσεις που επιτρέπουν την αυξημένη παραγωγικότητα για την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων καθαρισμού σε επίπεδο προϊόντων και υπηρεσιών. Η ROLCO αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο σύγχρονη παραγωγική μονάδα απορρυπαντικών στην Ελλάδα, με μακραίωνη παράδοση συνεχίζει να εξελίσσεται και έχοντας στην δυναμική της τα brands MyPlanet, MyBabyPlanet, Rol, Essex, Roli, Bionol και άλλα.

 • ROLCO-BIANIL S.A. Open or Close

  Κλάδος: Βιομηχανία Παραγωγής Απορρυπαντικών
  Το 1948, ιδρύεται στο Μοσχάτο η πρώτη παραγωγική μονάδα χρωμάτων και απορρυπαντικών με την επωνυμία «ΒΙΑΝΙΛ Χρωματουργεία Μοσχάτου». Δέκα χρόνια αργότερα η ROLCO παρουσιάζει το πρώτο απορρυπαντικό σε μορφή σκόνης, προϊόν αποκλειστικά δικής της έρευνας και παραγωγής, γεγονός σπάνιο για τα ελληνικά, μετα-κατοχικά δεδομένα. Επρόκειτο για το περίφημο ROL. Το 2008, η ROLCO καινοτομεί και πάλι με το λανσάρισμα της σειράς απορρυπαντικών και καθαριστικών planet. Την ολοκληρωμένη σειρά απορρυπαντικών και καθαριστικών που σέβεται το περιβάλλον και καθιστά την οικολογία προσιτή επιλογή για όλους. Είναι τα πρώτα καθαριστικά στην Ελλάδα πιστοποιημένα με το ευρωπαϊκό σήμα Ecolabel. Σήμερα, έχει την πιο σύγχρονη παραγωγική μονάδα στην Ελλάδα και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Διαθέτει τεχνολογικά υπερσύγχρονες καθετοποιημένες εγκαταστάσεις που επιτρέπουν την αυξημένη παραγωγικότητα για την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων καθαρισμού σε επίπεδο προϊόντων και υπηρεσιών. Η ROLCO αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο σύγχρονη παραγωγική μονάδα απορρυπαντικών στην Ελλάδα, με μακραίωνη παράδοση συνεχίζει να εξελίσσεται και έχοντας στην δυναμική της τα brands MyPlanet, MyBabyPlanet, Rol, Essex, Roli, Bionol και άλλα.

 • UP2metric PC Open or Close

  Κλάδος: Engineering

  UP2metric PC is an SME that develops innovative custom software solutions and provides consulting engineering services in the fields of Computer Vision, Photogrammetry, Machine Learning, Remote Sensing, and Metrology. One of the company’s main goals is to transfer state of the art knowledge from academia to the market.

 • ALGOSYSTEMS S.A. Open or Close

  Κλάδος: ICT & CYBER SECURITY

  Algosystems is a dynamic System Integrator that operates in the market of ICT, Automation & Control as well as Metrology. With more than 32 years of experience, Algosystems is a reliable and flexible partner responding immediately and effectively to your technological needs. The company, with offices in Greece and Qatar, has implemented a vast number of both simple and complex projects with specialization in the private sector. Algosystems has extensive experience and expertise that extends to a very wide range of solutions. As a unique system integrator, it uses its specialized convergent knowledge in:

  • Information & Communication Technologies, Business Software and Cybersecurity
  • Automation & Control
  • Metrology

  to offer solutions and services to a very wide range of customers. Medium and large customers, from all market sectors that have trusted Algosystems over the past decades, offering the company very high customer retention rates. Algosystems has moved forward with an important investment in cybersecurity. An investment that involves both highly skilled and certified cyber security professionals and new standards-based Security Operations Center facilities, as well as expanding partnerships with leading vendors, offering advanced tailored-made and reliable cybersecurity solutions. Ηaving implemented some of the most important projects in the area of ICT, Automation and Control and Metrology, Algosystems is a flexible, reliable and responsive business partner that stays ahead of technological developments.

 • Amuse Concept Events Open or Close

  Κλάδος: Διαφημιστικός
  H AMUSE CONCEPT EVENTS ιδρύθηκε το 2009 και είναι μια διακεκριμένη εταιρία που δραστηριοποιείται στο χώρο των events. Έχει διακριθεί με πολλά events awards σε διάφορες ειδικότητες και φέτος για πρώτη φορά ήταν ανάμεσα στις εταιρείες που βραβεύτηκαν από το “Great Place to Work 2018”. Διαθέτει, επίσης, πιστοποίηση ISO το έτος 2017. Το τμήμα Amuse Promo Sales αναλαμβάνει τη στελέχωση προσωπικού σε καταστήματα, χωρίς εργασιακή εμπειρία. Με αυτό τον τρόπο, δίνεται η δυνατότητα στους νέους να βρουν την πρώτη επαγγελματική τους δουλειά, η οποία θα τους προσφέρει ερεθίσματα για τη μετέπειτα καριέρα τους.