ΓΚΑΡΟΣ ΑΛΦΡΕΔΟΣ-ΠΑΝΤΕΛΗΣ

Ο Αλφρέδος – Παντελής Γκάρος είναι υποψήφιος διδάκτορας του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στην Εφαρμοσμένη Στατιστική του Τμήματος Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς με ειδίκευση την εφαρμογή Στατιστικών Μεθόδων στον Επιχειρηματικό Σχεδιασμό. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Διαθέτει εκτεταμένη εργασιακή εμπειρία στον τομέα των ποσοτικών ερευνών καθώς επί σειρά ετών υπηρέτησε στον Ιδιωτικό τομέα ως Οικονομικός και Στατιστικός Αναλυτής. Τα τελευταία χρόνια έχει συμμετάσχει στη διδασκαλία μαθημάτων ποσοτικής ανάλυσης τόσο στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, όσο και στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο.

Γκιουζέλης Ζαννής

O κ. Γκιουζέλης Ζαννής είναι πολιτικός επιστήμονας-διεθνολόγος. Κατέχει πτυχίο Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σπουδών (Πάντειο Πανεπιστήμιο) και μεταπτυχιακό τίτλο στην Ευρωπαϊκή Πολιτική και Στρατηγική (The London School of Economics and Political Science -LSE). Έχει δεκαετή διδακτική εμπειρία στις ανθρωπιστικές επιστήμες, με έμφαση σε ζητήματα διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού. Έχει διατελέσει Επιστημονικός Συνεργάτης στη Βουλή των Ελλήνων από το 2002 και σύμβουλος σε ζητήματα πολιτικού σχεδιασμού και κοινοβουλευτικής τεκμηρίωσης. Από το 1998 συνεργάζεται με τη European Press ως αναλυτής πολιτικής επικαιρότητας και ανταποκριτής με χώρο ευθύνης τη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Παράλληλα, έχει συγγράψει πληθώρα άρθρων με αντικείμενο τη ναυτιλία, μεταξύ άλλων, για την κατάσταση της ελληνικής ακτοπλοΐας, των ναυτεργατικών σωματείων, των διευρωπαϊκών δικτύων μεταφορών και έχει εκπονήσει έρευνα για το θεσμό των Ναυτιλιακών Εταιρειών Λαϊκής Βάσης.

Δρ. Καμινάκης Κωνσταντίνος

Ο Δρ. Καμινάκης είναι Διδάκτωρ Μάρκετινγκ. Έχει πολλά έτη διδακτικής εμπειρίας, αλλά και εμπειρία από τον χώρο των επιχειρήσεων όπου δραστηριοποιείται ως Marketing Manager ιδιοκτήτης εταιρείας. Έχει επίσης αναλάβει την εκτέλεση πολλαπλών Projects στον χώρο του Marketing και της επιχειρηματικότητας. Συνεργάζεται με το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών αλλά και με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ο βασικός τομέας έρευνας του είναι το Services Marketing, Organizational Βehavior και το Multilevel Modeling. Έχει πλήθος δημοσιεύσεων σε Διεθνή Συνέδρια όπως στο American Marketing Association, Academy of Marketing Science, European Marketing Academy κ.α. αλλά και σε διεθνή περιοδικά με σύστημα κριτών.

Κωνσταντινίδης Κωνσταντίνος

Ο κ. Κωνσταντινίδης Κωνσταντίνος εκπονεί το διδακτορικό του στο Αθλητικό Δίκαιο του Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατέχει Μεταπτυχιακό στο Sport Management από το Loughborough University της Αγγλίας. Διαθέτει μεγάλη επαγγελματική εμπειρία στη διαχείριση επιχειρήσεων στον κλάδο του αθλητισμού και της αναψυχής καθώς και στον τουρισμό. Από το 2018 διδάσκει στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και είναι μέλος της Διεθνής Ένωσης Αθλητικού Δικαίου (IASL), της Βρετανικής Ένωσης Αθλητικού Δικαίου (BASL), του Ελληνικού Κέντρου Έρευνας Αθλητικού Δικαίου (ΕΚΕΑΔ) του Chartered Institute for Management of Sport and Physical Activity (CIMSPA), του Ελληνικού Επιστημονικού Συνδέσμου για τη Διαχείριση Αθλητισμού και Αναψυχής (HSASMR) καθώς και συνεργάτης του Εργαστηρίου Διοίκησης Αθλητισμού, Τουρισμού και Αναψυχής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Ντόλκου Μαρία

Η κ. Ντόλκου Μαρία είναι κάτοχος, με διάκριση, μεταπτυχιακού τίτλου MSc SportsManagement από το Τμήμα Οργάνωσης & Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Διαθέτει πτυχίο (BSc) Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού από το Πάντειο Πανεπιστήμιο και Τουριστικών Επιχειρήσεων από το ΤΕΙ Αθήνας. Εργάζεται στην ελληνική αθλητική αγορά από το 2002 σε διάφορες επιτελικές θέσεις, κυρίως στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο (Ε.Π.Α.Ε., FootballLeague). Πιο συγκεκριμένα, έχοντας εργαστεί στη θέση του Marketing, Sponsorships and Communications Manager, έχει υλοποιήσει χορηγικά προγράμματα μεγάλων εταιριών όπως η ΟΠΑΠ Α.Ε. και η Stoiximan. Παράλληλα, έχει συνεργαστεί με εταιρίες όπως η SportRadar κ.α. και ανήκει στο δυναμικό της εταιρίας αξιολόγησης και μέτρησης χορηγικών προγραμμάτων SponsorValue. Έχει ολοκληρώσει πολυάριθμα προγράμματα on line πιστοποιήσεων και γνωρίζει αγγλικά και ιταλικά.

Σκαμάγκη Αναστασία

Η κ. Σκαμάγκη Αναστασία είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στο Sport Management (Διοίκηση Αθλητικών Οργανισμών και Επιχειρήσεων) του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Διαθέτει εκτεταμένη εργασιακή και διδακτική εμπειρία στον τομέα του αθλητισμού και ειδικότερα στον χώρο του fitness συνεργαζόμενη επί σειρά ετών με ηγέτιδες εταιρείες της αθλητικής βιομηχανίας στην Ελλάδα. Τα τελευταία χρόνια εμπλέκεται με τη Διοίκηση Αθλητισμού στο δημόσιο τομέα, έχει συμμετάσχει σε ομάδες εργασίας για τη βελτίωση του αθλητισμού στην Ελλάδα και έχει διατελέσει πρόεδρος ή μέλος Επιτροπών Διοίκησης σε Σχολές Προπονητών της ΓΓΑ.

Χαντζή Αγγελική

Η κ. Χαντζή Αγγελική είναι απόφοιτος της σχολής Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Πραγματοποιεί το Μεταπτυχιακό της στο πρόγραμμα Αθλητικών Σπουδών: Κοινωνιολογία, Ιστορία και Ανθρωπολογία από το ΕΑΠ. Έχει 10 και πλέον έτη προπονητικής εμπειρίας στην πετοσφαίριση (Βόλεϊ) και υπήρξε μέλος της Εθνικής ομάδας. Τα τελευταία 7 έτη διδάσκει μαθήματα στο τομέα της προπονητικής, ενώ επί σειρά ετών, διατηρούσε συνεργασία με Δημόσιους Αθλητικούς Οργανισμούς, με αθλητικές Ομοσπονδίες, ιδιωτικούς συλλόγους και σωματεία.