career megaloCareer Day 2017 

Στο πλαίσιο του ετήσιου θεσμού διασύνδεσης με την αγορά εργασίας DevelopingU, το Career Office του Μητροπολιτικού Κολλεγίου διοργανώνει το Career Day 2017.  Στόχος του Career Day είναι να έρθουν οι φοιτητές και απόφοιτοι του Μητροπολιτικού Κολλεγίου σε άμεση επαφή με επιχειρήσεις και οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στην αγορά εργασίας.

Το Career Day 2017 θα λάβει χώρα την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017, 10:00-18:00, στο Αμφιθέατρο του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στο Μαρούσι (Σωρού 74).

Εταιρείες που συμμετέχουν

 • ΠΛΑΙΣΙΟ Open or Close

  35Από το 1969 και για 48 συναπτά έτη, το όνομα «Πλαίσιο» έχει ταυτιστεί με την τεχνολογία, την πρωτοπορία και την εξέλιξη. Από τα 12τ.μ. της Στουρνάρη στα 22.500 τ. μ. του υπερσύγχρονου κέντρου logistics στη Μαγούλα, έχουμε διανύσει σχεδόν μισό αιώνα λειτουργίας, διαδραματίζοντας ρόλο leader στην ελληνική αγορά με διεθνείς διακρίσεις.

  Το Πλαίσιο καταφέρνει να έχει το μεγαλύτερο όγκο πωλήσεων σε είδη τεχνολογίας, διατηρώντας το μικρότερο δίκτυο καταστημάτων απ’ όλες τις εταιρείες του κλάδου. Πέραν των 23 φυσικών του καταστημάτων, το Πλαίσιο έχει ένα βραβευμένο e-shop -το μεγαλύτερο σε επισκεψιμότητα στην Ελλάδα- με περισσότερους από 100.000 μοναδικούς επισκέπτες ημερησίως, είναι το Νο1 brand στα social media, διαθέτει το πιο εξελιγμένο B2B τμήμα με περισσότερες από 160.000 εταιρείες-πελάτες το χρόνο, αλλά και τμήμα Direct Sales που εξυπηρετεί παραπάνω από 14.000 κλήσεις την ημέρα.

  Το πάθος μας για την γνώση & την τεχνολογία και το ενδιαφέρον μας για τον άνθρωπο & τις πραγματικές του ανάγκες, καθόρισε και καθορίζει ακόμα και σήμερα την εξέλιξη και την πορεία μας, αναδεικνύοντας μας σε πηγή έμπνευσης, πρότυπο και σημείο αναφοράς στο χώρο των ελληνικών επιχειρήσεων. Μεγάλη μας τιμή είναι ότι βρεθήκαμε στις «Most Admired Companies» του Fortune Greece , στους top 10 των «Πιο Ελκυστικών Εργοδοτών» και διακριθήκαμε ως «Best Working Place» για το 2017.

  Παραμένουμε μέχρι σήμερα, μία εκ των μεγαλύτερων αμιγώς ελληνικών επιχειρήσεων με 1.221 εργαζομένους και τζίρο εκατομμυρίων ευρώ. Παρ’ όλ’ αυτά, βασική μας προτεραιότητα είναι να δημιουργούμε αξία, να προσφέρουμε γνώση και να υποστηρίζουμε την εξέλιξη στον κλάδο της τεχνολογίας, φροντίζοντας παράλληλα τους ανθρώπους μας, οι οποίοι είναι προτεραιότητα και παραμένουν στον πυρήνα του επεξεργαστή μας.

  Για ό,τι σημαίνει τεχνολογία …το μυαλό πάει στο ΠΛΑΙΣΙΟ! 

 • Eurolife ERB Insurance Group Open or Close

  6Μια σταθερή δύναμη με ελληνικό πρόσωπο και διεθνή χαρακτήρα. Αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς Ομίλους στην Ελλάδα, έχοντας πετύχει σε μόλις 15 χρόνια να αποκτήσει ισχυρή παρουσία στην ασφαλιστική αγορά.  Τον Δεκέμβριο του 2015, η Fairfax, ένας διεθνής επενδυτικός όμιλος με σημαντική εμπειρία και εξειδίκευση στον κλάδο των ασφαλειών, εμπιστεύτηκε τον Όμιλο Eurolife ERB και από τον Αύγουστο του 2016 ελέγχει από κοινού με την OMERS Administration Corporation τo 80% του Ομίλου. Η Fairfax φέρνει στον Όμιλο Eurolife ERB, πολύτιμη τεχνογνωσία και καινοτομία ως προς τη διαχείριση, τα εργαλεία, τις υπηρεσίες και τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών. Με επίκεντρο τον άνθρωπο σχεδιάζει και διαθέτει ασφαλιστικά προϊόντα και υπηρεσίες που καλύπτουν όλες τις σύγχρονες ανάγκες στον τομέα της υγείας, της ζωής, της περιουσίας και της σύνταξης. Προσφέρει ολοκληρωμένες ασφαλιστικές λύσεις τόσο για ιδιώτες όσο και για επιχειρήσεις. Συνεργάζεται με ένα εκτεταμένο δίκτυο 1.200 και πάνω ανεξάρτητων ασφαλιστικών συνεργατών σε όλη την Ελλάδα ενώ κατέχει ηγετική θέση στο Bancassurance διατηρώντας αποκλειστική συνεργασία με τα δίκτυα της τράπεζας Eurobank και του Νέου Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Οι άνθρωποι του Ομίλου Eurolife ERB οι οποίοι ανέρχονται συνολικά σε 371 έμπειρους και πλήρως καταρτισμένους επαγγελματίες, αποτελούν τον πυρήνα της δύναμής της και τη βασική προτεραιότητα στο σχεδιασμό και τη χάραξη της μακροπρόθεσμης στρατηγικής. Είναι εκείνοι που λειτουργούν ως πρεσβευτές, πρωταγωνιστώντας ουσιαστικά στη λειτουργία και ανάπτυξη του Ομίλου. 

 • Leroy Merlin Open or Close

  25Η Leroy Merlin δραστηριοποιείται στην Ελλάδα τον Ιούνιο 2005.  Μετά από μια μελέτη σε βάθος της κατοικίας και των συνηθειών των κατοίκων, η Leroy Merlin Ελλάδας άνοιξε το πρώτο της κατάστημα τον Μάρτιο 2007 στο εμπορικό πάρκο του διεθνούς αεροδρομίου της Αθήνας. Τον Οκτώβριο 2008 άνοιξε ένα δεύτερο κατάστημα Leroy Merlin στη Θεσσαλονίκη, στο εμπορικό πάρκο του Florida Park.  Το Μάρτιο του 2009 ένα τρίτο κατάστημα εγκαινιάστηκε στην Αθήνα, στην οδό Πειραιώς, το 1ο διώροφο κατάστημα. Το τέταρτο κατάστημα Leroy Merlin άνοιξε τις πόρτες του για το κοινό στη Λάρισα στις 5 Νοεμβρίου 2009.  Η στρατηγική ανάπτυξης στην Ελλάδα βασίζεται στη γνώση των συνηθειών των πελατών καθώς και στην προσαρμογή της γκάμας και της οργάνωσης των καταστημάτων στις ανάγκες τους. Πριν το άνοιγμα καταστήματος πραγματοποιούνται επισκέψεις σε κατοικίες πελατών ώστε να αναγνωριστούν οι καθημερινές συνήθειες των κατοίκων και να προσαρμοστούν οι γκάμες στις τοπικές ανάγκες. 

 • MEDIA MARKT ΕΛΛΑΣ Open or Close

  2Η Media Markt Ελλάς, μέλος του Ομίλου Metro Group, είναι ο μεγαλύτερος όμιλος ηλεκτρονικών ειδών στην Ευρώπη. Κατέχει την πρώτη θέση σε πωλήσεις ηλεκτρονικών ειδών σε 15 χώρες με πάνω από 1000 φυσικά καταστήματα.  Η εταιρεία έχει βραβευτεί επανειλημμένα τα τελευταία χρόνια για τις συνθήκες εργασίας, το ασφαλές εργασιακό περιβάλλον, το πρόγραμμα εκπαίδευσης, τα εξελιγμένα εργαλεία που χρησιμοποιεί για την ανάπτυξη των ανθρώπων της καθώς και για τις παροχές της. Οι εργαζόμενοί αποτελούν το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της εταιρείας. Αναζητεί ανθρώπους με διάθεση για εργασία, ενθουσιασμό και ομαδικό πνεύμα, γιατί αυτοί θα καλύψουν τις υψηλόβαθμες θέσεις στο μέλλον. Μέσω της Media Markt Ελλάς Academy, που έχουμε δημιουργήσει, επενδύει στη διαρκή εκπαίδευση και κατάρτισή τους δίνοντάς τους ευκαιρίες για συνεχή βελτίωση και εξέλιξη. Τα εκπαιδευτικά προγράμματα της Ακαδημίας καλύπτουν στοχευμένες ανάγκες των ανθρώπων της εταιρείας ανάλογα με το αντικείμενό τους. Τα μαθήματα γίνονται μέσω e-learning, παρακολούθησης σε αίθουσα και προσωπικής καθοδήγησης στο χώρο εργασίας.
  Συμπληρωματικά με τη Media Markt Ελλάς Academy, οι άνθρωποί μας έχουν τη δυνατότητα να εντοπίσουν τις δυνατές περιοχές καθώς και τις περιοχές για περαιτέρω ανάπτυξη μέσω της συμμετοχής τους στα Κέντρα Ανάπτυξης.

 • ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ Α.Ε. Open or Close

  20O Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ ιδρύθηκε το 1981 και σύντομα κατέκτησε την εμπιστοσύνη του Ιατρικού Κόσμου για την πληρότητα και την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών. Aποτελεί τον κορυφαίο φορέα παροχής ιατρικών υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης στη χώρα μας, με 26 αυτόνομα διαγνωστικά εργαστήρια σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πειραιά, που καλύπτουν περισσότερα από 36.000 m² και εξυπηρετούν περισσότερα από 2.000.000 άτομα το χρόνο.

   

 • Hewlett Packard Enterprise Open or Close

  31Hewlett Packard Enterprise Company (commonly referred to as Hewlett Packard Enterprise or HPE) is an American multinational enterprise information technology company based in Palo Alto, California, founded on 1 November 2015 as part of splitting of the Hewlett-Packard company. HPE is a business-focused organization which works in servers, storage, networking, consulting and support. 

   

   

 • MEDIATEL Open or Close

  16Η Mediatel Α.Ε ιδρύθηκε το 1995 και από τότε κατέχει ηγετική θέση, στην παροχή σύγχρονων αμφίδρομων τηλεπικοινωνιακών λύσεων και εφαρμογών. Χρόνια μεγάλης Εμπειρίας υλοποίησης μέσα απο πιστοποιημένες διαδικασίες, Εμπιστοσύνης απο τους πελάτες μας και Υπεροχής μας στην παροχή υπηρεσιών.  Ένα από τα σημεία υπεροχής της Mediatel είναι η Ποιότητα. Ποιότητα που δεν αφορά μόνο στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις (εδώ και 3 χρόνια η εταιρεία έχει εγκατασταθεί στον πύργο “Cosmos”, κοντά στο Μετρό στην Πανόρμου, όπου καταλαμβάνει ολόκληρο τον 7ο και μέρος του 8ου ορόφου), αλλά επεκτείνεται σε τομείς όπως η Εκπαίδευση και η συνεχής μετεκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού, εξασφαλίζοντας με τον τρόπο αυτό τις υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία στους πελάτες της. To Call Center της MEDIATEL είναι πιστοποιημένο από το 2002 με ISO 9001:2008 για τον “Σχεδιασμό και παροχή ολοκληρωμένων λύσεων τηλεφωνικών υπηρεσιών” ενώ παράλληλα το 2015 ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία από τον φορέα πιστοποίησης BUREAU VERITAS ο έλεγχος σύμφωνα με το πρότυπο ISO 27001:2013.

 • SKYWALKER.GR Open or Close

  1Το skywalker.gr είναι το πρώτο site που δραστηριοποιήθηκε στην αναζήτηση εργασίας στην Ελλάδα, από το 1999. Σήμερα, παραμένει η μοναδική ελληνική ιστοσελίδα στο χώρο και η πρώτη επιλογή στην αναζήτηση εργασίας. Το skywalker.gr επισκέπτονται καθημερινά περισσότεροι από 40.000 υποψήφιοι, οι θέσεις εργασίας ξεπερνούν τις 7.000, ενώ τον τελευταίο χρόνο το εμπιστεύτηκαν πάνω από 3.500 επιχειρήσεις. Επιπλέον, με δράσεις όπως η διοργάνωση σεμιναρίων με δωρεάν είσοδο για το κοινό, προσφέρει πληροφόρηση για θέματα της αγοράς εργασίας και της επιχειρηματικότητας. Από το 2008, είναι μέλος της The Network, προσφέροντας λύσεις στις εταιρείες για τις προσλήψεις προσωπικού σε οποιαδήποτε χώρα. 

 • SOFTONE TECHNOLOGIES A.E Open or Close

  18Η SoftOne Technologies Α.Ε. ιδρύθηκε το 2002 και δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη συστημάτων ERP και CRM, καθώς και πρωτοποριακών cloud υπηρεσιών. Με έδρα την Αθήνα, η SoftOne αναπτύσσει σύγχρονες λύσεις μηχανογράφησης που υποστηρίζουν κάθε εναλλακτικό μοντέλο λειτουργίας, εξυπηρετώντας ιδανικά, τόσο τις ανάγκες μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, όσο και τις σύνθετες απαιτήσεις μεγαλύτερων εταιρειών. Το 2016 η SoftOne έγινε μέλος του Ομίλου Εταιρειών Olympia, ενός εκ των μεγαλύτερων ελληνικών επιχειρηματικών ομίλων, με περισσότερους από 5.500 εργαζόμενους στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Συγκαταλέγοντας στο δυναμικό της έμπειρα και διακεκριμένα στελέχη του κλάδου, η εταιρεία απασχολεί συνολικά περισσότερους από 100 εργαζόμενους,
  Η SoftOne πιστεύει στους ανθρώπους της. Διαθέτει καταξιωμένα στελέχη της αγοράς λογισμικού που συνεργάζονται αρμονικά με νέους ανθρώπους, με τους οποίους μοιράζονται ένα κοινό όραμα και υψηλούς στόχους.

 • SPACE HELLAS Open or Close

  17H Space Hellas είναι ένας κορυφαίος System Integrator και Value Added Solutions Provider στο χώρο των τηλεπικοινωνιών, της πληροφορικής και της ασφάλειας. Μελετά, σχεδιάζει, προμηθεύει, εγκαθιστά, υποστηρίζει και συντηρεί ολοκληρωμένες λύσεις πιστοποιημένες σύμφωνα με το πρότυπο διασφάλισης ποιότητας ISO 9001:2008. Επίσης, η πιστοποίηση της Space Hellas κατά ISO/IEC 27001:2013, εξασφαλίζει ότι στις διαδικασίες της εμπεριέχονται όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι σε θέματα εμπιστευτικότητας, ακεραιότητας και διαθεσιμότητας της πληροφορίας για να προστατεύουν τα δεδομένα και τους εμπλεκόμενους πόρους σε κάθε εμπορική δραστηριότητα.

 • WEST SA Open or Close

  10Η WEST S.A. δραστηριοποιείται στην αγορά από το 1994. Οι υπηρεσίες μας ανήκουν στους τομείς: προωθητικών ενεργειών, merchandising, άμεσων πωλήσεων και ταχυδρομικών υπηρεσιών. Έχει πανελλαδική κάλυψη, προσωπικό πάνω από 500 Μόνιμους & Έκτακτους Υπαλλήλους σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ιωάννινα. Ενδεικτικοί πελάτες μας: Wind, Nestle, P&G, Diageo, Praktiker, Elbisco, Samsung, OTE, JTI, Κωτσόβολος, ΑΒ Βασιλόπουλος, Barilla, IKEA, ΟΠΑΠ. 

   

 • WURTH HELLAS Open or Close

  26Η Würth Hellas S.A. κατέχει ηγετική θέση στην εμπορία υλικών συναρμολόγησης και στερέωσης για επαγγελματική χρήση. Η εταιρία προσφέρει μια γκάμα προϊόντων με περισσότερα από 125.000 προϊόντα υψηλής ποιότητας: οι σύμβουλοι πωλήσεων της Würth προμηθεύουν τους πελάτες του βιοτεχνικού και βιομηχανικού κλάδου με βίδες, εξαρτήματα κοχλίωσης, βύσματα, χημικά-τεχνικά προϊόντα, εξαρτήματα επίπλων και κατασκευών, εργαλεία, συστήματα λήψης και αποθήκευσης και εξοπλισμό προστασίας στην εργασία. Ταυτόχρονα η Würth Hellas S.A. επεκτείνει συνεχώς το δίκτυο καταστημάτων της σε ολόκληρη την Ελλάδα. Καθοριστικοί παράγοντες για την εταιρία είναι η αξιοπιστία, η ταχύτητα και η προσήλωση στις ανάγκες του πελάτη. Σύνθημά μας είναι: Όχι μία Würth για όλους τους πελάτες, αλλά για κάθε πελάτη μία ξεχωριστή Würth. Η Würth Hellas S.A. απασχολεί σήμερα σε ολόκληρη την Ελλάδα περισσότερους από 240 εργαζόμενους και το οικονομικό έτος 2016 σημείωσε κύκλο εργασιών ύψους 24 εκατομμυρίων ευρώ.

 • careernet.gr (Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ) Open or Close

  24

  To careernet.gr είναι μία ολοκληρωμένη λύση e-recruitment που προσφέρει πρωτοποριακές υπηρεσίες τόσο προς τους υποψηφίους όσο και προς τους εργοδότες και περιλαμβάνει:

  1. Δημοσίευση απεριόριστου αριθμού αγγελιών
  2. Branded career site
  3. Πλήρες σύστημα διαχείρισης βιογραφικών (Applicant Tracking System)
  4. Υπηρεσία αναζήτησης βιογραφικών CV Search

  Χρησιμοποιώντας προηγμένες τεχνικές text analytics η πλατφόρμα αναγνωρίζει αυτόματα από τα βιογραφικά των υποψηφίων γνώσεις και δεξιότητες δίνοντας ταυτόχρονα τη δυνατότητα στους εργοδότες να εντοπίσουν πιο εύκολα τους καταλληλότερους υποψήφιους.

 • Cavo Grosso Travel Open or Close

  7Η έδρα της εταιρείας είναι στον Πειραιά και έχει 14 υποκαταστήματα τουριστικών γραφείων στην Ζάκυνθο. Έχει υπό την πλοιοκτησία της 5 ημερόπλοια και 7 τουριστικά λεωφορεία. 

   

   

   

 • Evalion People Psychometric Solutions Open or Close

  23H Evalion (μετονομασία από SHL Hellas) έχει αναδειχθεί στα 26 χρόνια λειτουργίας της ως ο κύριος εκφραστής των εφαρμογών της εργασιακής ψυχολογίας στη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού στην Ελλάδα. Διαθέτει ένα εύρος επιστημονικά έγκυρων μεθόδων αξιολόγησης, τα οποία είτε έχει αναπτύξει η ίδια βάσει της εικοσαετούς και πλέον εμπειρίας και τεχνογνωσίας της, είτε έχει προσαρμόσει στην ελληνική γλώσσα και σταθμίσει στον ελληνικό πληθυσμό. Έχει, επίσης, εκπαιδεύσει μεγάλο αριθμό στελεχών Διευθύνσεων Ανθρώπινου Δυναμικού ελληνικών και πολυεθνικών οργανισμών στην αυτόνομη χρήση αυτών των μεθόδων. Παράλληλα, δραστηριοποιείται δυναμικά και επιτυχημένα στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών στους οργανισμούς – πελάτες της σε τομείς όπως:

  • Αξιολόγηση για Επιλογή προσωπικού
  • Κέντρα Αξιολόγησης και Ανάπτυξης
  • Αξιολόγηση και Ανάπτυξη Υψηλόβαθμων Στελεχών
  • Προσδιορισμός Επαγγελματικών Ιδιοτήτων (
  Competencies)
  • Ανάλυση Θέσεων Εργασίας
  • Οργανωτική Ανάπτυξη
  • Διαχείριση και Αξιολόγηση της Απόδοσης
  • 360º Συστήματα Αξιολόγησης και Ανάπτυξης
  • Εκπαιδευτικά Προγράμματα σε μεθόδους αξιολόγησης

 • Expedia Open or Close

  3Ο όμιλος Expedia (NASDAQ: EXPE) είναι η μεγαλύτερη online ταξιδιωτική εταιρία του κόσμου. Περιλαμβάνει μια μεγάλη λίστα από σημαντικά ταξιδωτικά brands όπως η Expedia.com®, Hotels.com®, Orbitz Worldwide, trivago®, Egencia®, travelocity.com® και πολλά άλλα. Τα ταξιδιωτικά μας brands καλύπτουν τις ανάγκες μίας ευρείας γκάμας ταξιδιωτών από όλο τον κόσμο, χάρη στις ποικίλες υπηρεσίες που παρέχουν. Ικανοποιούμε μία μεγάλη λίστα από ταξιδιωτικές ανάγκες των καταναλωτών μας όπως η δυνατότητα κράτησης για διαμονή, αεροπορικό εισιτήριο, ενοικίαση αυτοκινήτου, κρουαζιέρας ή άλλων δραστηριοτήτων. Και όλα αυτά μέσω της χρήσης πολλαπλών συσκευών! Καθώς ο αριθμός των συσκευών που οι ταξιδιώτες χρησιμοποιούν προκειμένου να αναζητήσουν, σχεδιάσουν και τελικά πραγματοποιήσουν την κρατησή τους αυξάνει, τα ταξιδιωτικά μας brands προσφέρουν στον καταναλωτή μία ολοκληρωμένη ταξιδιωτική εμπειρία ανεξαρτήτως τύπου της συσκευής που θα χρησιμοποιήσουν. Αποστολή της Expedia είναι να φέρει την επανάσταση στον χώρο των ταξιδίων με την δύναμη της τεχνολογίας.

 • GENERATION Y Open or Close

  11Έχοντας 16 χρόνια εμπειρίας και εκατοντάδες διεθνή και πανελλαδικά projects να επιδείξει, η Generation Y - International eBusiness Experts έχει αναδειχθεί σε leader interactive agency, με εξειδίκευση στο χώρο του e-commerce με τη δημιουργία καινοτόμων ηλεκτρονικών επιχειρήσεων και εφαρμογών, καθώς και με την προώθησή τους μέσω στοχευμένων ενεργειών digital marketing, εξατομικευμένων για τον κάθε συνεργάτη της και τους επιμέρους στόχους του. Με φυσική παρουσία σε Αγγλία, ΗΠΑ, Ρουμανία, Κύπρο, πέρα από Ελλάδα, το πελατολόγιο της Generation Y περιλαμβάνει ενδεικτικά τις: Starwood Hotels amp; Resorts, Megatek SA, Alimil SA, Lapin House, TOI MOI, Nak Shoes, Middle East Economic Survey, Adidas, ASICS, Hellenic Duty Free Shops, Pharmacy295, Medisyn και ΑΙΓΑΙΟΝ Ασφαλιστική ανάμεσα σε άλλους. Οι υπηρεσίες που παρέχει είναι ολιστικές και καινοτόμες γύρω από το ηλεκτρονικό εμπόριο, καθώς πρωταρχικός στόχος σε κάθε συνεργασία της είναι η αύξηση των πωλήσεων του συνεργάτη με ταυτόχρονη μείωση των λειτουργικών του εξόδων και παράλληλα η διατήρηση και ενίσχυση του brand awareness. Οι τρεις εκφράσεις που χαρακτηρίζουν την εταιρεία: Web Experts, Performance Oriented, Results Driven.

 • ICAP Open or Close

  9H ICAP Recruitment Solutions είναι μέρος του Ομίλου ICAP, του μεγαλύτερου Ομίλου Παροχής Υπηρεσιών προς Επιχειρήσεις στη Νότιο-Ανατολική Ευρώπη. Με περισσότερο από 40 χρόνια εμπειρίας, εξειδικευόμαστε στην αξιολόγηση και επιλογή εισαγωγικού και μεσαίου επιπέδου στελεχών βάση των αναγκών των πελατών μας.

   

   

 • IGPROFIT Open or Close

  32Δημιουργία ιστοσελίδων, internet marketing, εταιρική ταυτότητα, εκτυπώσεις εντύπων, διαφημιστικά επιχειρηματικά δώρα. 

   

   

   

 • ISON Psychometrica Open or Close

  4Η ISON ιδρύθηκε το 1991 και είναι η Νο 1 εταιρία παροχής Υπηρεσιών Εφαρμοσμένης Ψυχολογίας στην Ελλάδα. Παρέχουμε υπηρεσίες που αφορούν στην Επιλογή, την Αξιολόγηση και την Ανάπτυξη του Ανθρώπινου Δυναμικού, την Οργάνωση Επιχειρήσεων, τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό και τη Συμβουλευτική Σταδιοδρομίας, καθώς και την διαμόρφωση της Καταναλωτικής Συμπεριφοράς. Συνεργάζεται κατ’ αποκλειστικότητα στο αντικείμενό της με κορυφαίους φορείς διεθνώς, όπως τα πανεπιστήμια Minnesota και Harvard, τη SHRM, τους οίκους IPAT, PAR και OSGiunti, ενώ για πάνω από 10 χρόνια υλοποιεί στην Ελλάδα τα έργα της Challenger Gray & Christmas, που επινόησε την Εργασιακή Ανατοποθέτηση (Outplacement), της Right Management και άλλων διεθνών εταιριών Συμβούλων Διαχείρισης της Αλλαγής και Εταιρικής Επικοινωνίας. Οι ομάδες εργασίας απαρτίζονται από επιστήμονες εξειδικευμένους σε ποικίλους τομείς της Ψυχολογίας, Συμβουλευτικής, Μάρκετινγκ, Πληροφορικής, Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, με σημαντική εμπειρία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

 • KSM HUMAN RESOURCES Open or Close

  8Η KSM HUMAN RESOURCES, μέλος του Ομίλου Καβουρίδη, είναι η Νο1 ελληνική εταιρεία προσωρινής απασχόλησης και προσφέρει καθημερινά εργασία σε περισσότερους από 2500 εργαζόμενους, τους οποίους απασχολεί σε περισσότερες από 300 συνεργαζόμενες εταιρείες σε διάφορους τομείς δραστηριότητας.

  Οι Υπηρεσίες μας:

  • Αναζήτηση, Εύρεση και Αξιολόγηση Μόνιμου & Εποχικού Προσωπικού
  • Προσωρινή Απασχόληση
  • Outsourcing και Υπηρεσίες Μισθοδοσίας
  • Συμβουλευτική Καριέρας και Outplacement
  • Ειδικά διαμορφωμένα πακέτα υπηρεσιών ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη –επιχειρηματία
  • HR Consulting Services
 • Manpower Group Open or Close

  28Η ManpowerGroup™ (NYSE: MAN) αποτελεί την κορυφαία διεθνώς εταιρεία ανθρώπινου δυναμικού για σχεδόν 70 χρόνια. Τα εξειδικευμένα μας στελέχη συνδέουν πάνω από 600.000 ανθρώπους με αξιοπρεπείς και δημιουργικές θέσεις απασχόλησης καθημερινά, από ένα ευρύ φάσμα κλάδων και δεξιοτήτων. Μέσα από τα τέσσερα "brands" της ManpowerGroup - Experis™, Manpower™, ManpowerGroup™ Solutions, και Right Management™ βοηθάμε πάνω από 400.000 πελάτες σε 80 χώρες να βρουν το κατάλληλο ταλέντο, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις εύρεσης, διαχείρισης και ανάπτυξης ταλέντου. Η ManpowerGroup βραβεύτηκε ως "World's Most Ethical Companies" για 6η συνεχή χρονιά το 2016, ενώ παράλληλα αναδείχτηκε ως "Fortune's Most Admired Companies", επιβεβαιώνοντας τη θέση της ως την πιο αξιόπιστη και αξιόλογη εταιρεία στον κλάδο.

 • Mantis Trading SA Open or Close

  12Η Μάντης Εμπορική Α.Ε. είναι ένας από τους κορυφαίους διανομείς αναψυκτικών, οινοπνευματωδών ποτών και καταναλωτικών προϊόντων στην Ελλάδα, με ηγετική θέση στις πωλήσεις, το consumer marketing, το trade marketing, καθώς επίσης και τις σύγχρονες, καινοτόμες υπηρεσίες διαχείρισης και διακίνησης εμπορευμάτων. Αποστολή της είναι η συνεχής ανάπτυξη των δραστηριοτήτων μας και η εύρεση νέων προϊόντων για την ικανοποίηση των αναγκών του κάθε πελάτη και του Έλληνα καταναλωτή, εστιάζοντας σε στρατηγικές συνεργασίες γνωστών Brands, μέσα από ένα ευρύ δίκτυο διανομής και συνεργατών. Το όνομα Mantis είναι ταυτισμένο με μεγάλες εμπορικές επιτυχίες, όπως η ανάπτυξη και η διανομή του Red Bull στην Ελλάδα. To portfolio της περιλαμβάνει μερικά από τα σημαντικότερα και πλέον αναγνωρίσιμα αναψυκτικά και οινοπνευματώδη ποτά παγκοσμίως, όπως η Vodka Beluga, το Martin Millers Gin, για τα οποία διασφαλίζουμε την αποτελεσματική διανομή στην αγορά της Ελλάδας. Επίσης, έχει την αποκλειστική εισαγωγή, διακίνηση, προώθηση και πώληση των κορυφαίων και ευρέως διαδεδομένων καταναλωτικών προϊόντων όπως τα brands Energizer, Wilkinson Sword και Hawaiian Tropic στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Στην Mantis πιστεύουμε ότι οι άνθρωποι, σε συνδυασμό με τις υποδομές και τα προϊόντα, αποτελούν την κινητήριο δύναμη για κάθε επιτυχημένο οργανισμό και η πορεία μας είναι ζωντανή απόδειξη.

 • MSC SHARED SERVICE CENTER GREECE LTD Open or Close

  13Η Εταιρεία μας ενδιαφέρεται να προσλάβει άμεσα 50 αποφοίτους, οι οποίοι γνωρίζουν πολύ καλά Αγγλικά και είναι familiar με το πακέτο office.  

   

   

   

   

   

   

   

 • NN Hellas Open or Close

  19NN Hellas is part of NN Group, a global financial Group, which operates in 18 countries worldwide, employing more than 11.000 employees. NN Hellas is among the key players in the Greek market, providing health and life insurance, pension and investment programs for the past 36 years. Since 2014, NN has been awarded “Best Life Insurance Company in Greece” by the Global Insurance Awards. It has 1.124 highly professional agents in 48 Sales Offices throughout Greece and 490 employees at its Head Offices.  Our values are simple, to the point and above all relate to us: we care, we are clear, we commit. We operate by putting our customers in the center of what we do, aiming to provide an excellent experi-ence.
  Our strategy is based on three pillars:
  1. Ensure that our products and services are transparent so that we can cover our customers’ needs during every phase of their lives.
  2. Offer our products and services through multiple distribution channels so that we are where our customers want us to be.
  3. Ensure efficient and effective operations so that we can deliver excellent service to our cus-tomers.

  Are you ready to join our team? Send your CV at cvagent@nnhellas.gr

 • PRINTEC Open or Close

  5Printec Group is the prime provider of Transaction Automation solutions in Central and Eastern Europe, offering a wide range of Software and ICT solutions tailored to the needs of financial institutions, petrol companies, large retailers, telecom operators, as well as service providers and government organizations in 17 countries, while having more than 900 employees. Printec’s technology is the force behind integrated IT solutions that improve human interactions, making everyday life easier; from cash transactions via ATMs, to card transactions, self-service solutions and more, hundreds of organizations in Europe meet and exceed their customers’ expectations, while at the same time optimize their operations creating cost efficiencies. As one of the fastest growing Information Technology companies and an important Systems Integrator with extensive experience in complex projects in Central and Eastern Europe, Printec group assists customers generate more revenue and create cost efficiencies quickly by designing, developing, implementing and supporting technologies and solutions that improve human interactions. Printec’s solutions enable our customers to provide end users with the necessary technology that makes their everyday life easier. At the same time, through the use of self-service solutions, organizations worldwide can save costs and improve customer satisfaction.

 • ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Α.Ε. Open or Close

  15Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ είναι ένα κέντρο ημερήσιας και κλειστής νοσηλείας το οποίο βρίσκεται στο Νομό Τρικάλων στο 6ο χλμ Τρικάλων Καρδίτσης σε έκταση 20 στρεμμάτων με συνολικό εμβαδό εγκαταστάσεων που ανέρχεται στα 5000 τμ. Καλύπτει απόλυτα τις προδιαγραφές του επίσημου φορέα υγείας σε φιλικότατο περιβάλλον και με εξαιρετικό Διοικητικό και Επιστημονικό προσωπικό. Το κέντρο λειτουργεί από το καλοκαίρι του 2009 και απευθύνεται σε ασθενείς με βλάβες του κεντρικού ή περιφερικού νευρικού μυοσκελετικού συστήματος, μετεγχειρητικούς ασθενείς και σε άτομα με εκ γενετής παθήσεις που έχουν ανάγκη από ειδική θεραπεία.

 • ΚΑ2 ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ-ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Open or Close

  22Αρχιτεκτονικές μελέτες, έκδοση αδειών οικοδομής, υπηρεσίες συμβούλου Μηχανικού. 

   

   

   

   

 • ΜΟΥΣΙΚΗ-ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ "ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΜΑΤΑ" Open or Close

  14Η μουσική εκδοτική εταιρεία “Καλλιτεχνήματα” ιδρύθηκε τον Νοέμβριο του 2012,με σκοπό την τέλεση μουσικών και καλλιτεχνικών δράσεων, στις οποίες περιλαμβάνονται: Ατομικά μαθήματα μουσικών οργάνων (πιάνο και κιθάρα), καθώς και ανώτερων θεωρητικών μαθημάτων της μουσικής. Στα “Καλλιτεχνήματα” λειτουργούν επίσης τμήματα μουσικοκινητικής αγωγής - μουσικής προ-παιδείας, χορωδιακά τμήματα προ-παιδικά, παιδικά καθώς και ενηλίκων. Στις δράσεις των “Καλλιτεχνημάτων” συγκαταλέγονται η θεατρική ομάδα, η ομάδα χειροτεχνικής δημιουργικής απασχόλησης καθώς και τα εκπαιδευτικά προγράμματα. Διοργανώνονται σεμινάρια με ετήσιο αλλά και μεμονωμένο θεματικό κύκλο με βασικό άξονα την παιδαγωγική της μουσικής. Τέλος, τα “Καλλιτεχνήματα” στο πλαίσιο της εκδοτικής τους δραστηριότητας εκδίδουν μουσικοπαιδαγωγικά βιβλία.

 • ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ Open or Close

  27Το Πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ λειτουργεί από τον Οκτώβριο του 1990 στην πλατεία Αμερικής. Ανήκει στο πανελλαδικό δίκτυο υπηρεσιών του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων. Είναι πρόγραμμα εξωτερικής ημερήσιας παρακολούθησης και παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες απεξάρτησης. Οι υπηρεσίες του παρέχονται δωρεάν, δε χορηγούνται φαρμακευτικές ή υποκατάστατες ουσίες και δεν υπάρχουν λίστες αναμονής. Απευθύνεται : σε χρήστες ναρκωτικών ουσιών ενήλικες άνω των 21 ετών, εργαζόμενους, φοιτητές, περιστασιακούς και στις οικογένειές τους. 

 • AIESEC Open or Close

  33Η AIESEC είναι ο μεγαλύτερος παγκόσμιος, μη κυβερνητικός, μη κερδοσκοπικός ανεξάρτητος οργανισμός που διοικείται από νέους για νέους. Εκτείνεται σε 128 χώρες και επικράτειες, αποτελείται από +70.000 ενεργά μέλη και στόχος μας είναι βελτιώνουμε τους εαυτούς μας και τις κοινωνίες γύρω μας.

   

   

 • CENSUS SA Open or Close

  34CENSUS S.A. is an independent, privately funded company dedicated to providing highly specialized and professional IT security services. CENSUS was founded in November 2008 by computer security experts with distinguished credentials and extensive prior experience. Since then the company has provided specialized IT security services such as Security Testing, Source Code Audits, Security Training, Digital Forensics, Vulnerability Research and Security Consulting to both public and private organizations across the globe, including Fortune 500 companies and financial institutions. Its services are characterized by technical excellence and high quality deliverables, and are supported by the company's spearheading research work, which is presented regularly at the industry's leading international conferences.

 • DELPA SHIPPING Open or Close

  30With over 90 years experience in the Maritime & Transport Industry, we are proud to have achieved our main goal, which is to build strong partnerships, not only with our many associates and agents all over the world, but also with our valued customers.

   

   

   

 • THE MARKETEERS Open or Close

  29Το γραφείο μας δραστηριοποιείται στο τομέα της επικοινωνίας  της διαφήμισης και στελεχώνεται διαρκώς με ανθρώπους οι οποίοι καλούνται να εκφράσουν το μέγιστο δυναμικό των ταλέντων και των δεξιοτήτων τους. Παρέχουμε υπηρεσίες στο τομέα της διαφήμισης από την σύλληψη της ιδέας, το περιεχόμενο, το σχεδιασμό μέχρι και την παράδοση του τελικού έργου ολοκληρωμένο  στους πελάτες μας. Στη THE MARTETEERS δεσμευόμαστε σε μια διαρκή εξέλιξη προς όφελος του πελάτη. Είμαστε συνεχώς δίπλα σας αναλαμβάνοντας τις ευθύνες μας.  Αντιλαμβανόμαστε τη σημασία της ανάπτυξης εποικοδομητικών σχέσεων με τους πελάτες μας και  προτείνουμε ολοκληρωμένες στρατηγικές προβολής marketing και Δημοσίων σχέσεων.

 • Nannuka Open or Close

  37Η Nannuka είναι βραβευμένη online υπηρεσία που συνδέει οικογένειες και εταιρείες με επαγγελματίες στο χώρο της φροντίδας. Καλύπτει όλες τις ανάγκες που αφορούν στη φύλαξη και στην εκπαίδευση παιδιών, στη φροντίδα ηλικιωμένων και στη φροντίδα σπιτιού. Η Nannuka μετράει περισσότερους από 81.000 εγγεγραμμένα μέλη και καθημερινά δημοσιεύονται πάνω από 50 αγγελίες στο αντικείμενο των ανθρωπιστικών επαγγελμάτων και των επαγγελμάτων υγείας. 7 στους 10 επαγγελματίες βρίσκουν εργασία μέσα στο μήνα. O πιο in τρόπος να βρεις εργασία λέγεται Nannuka! Go online και βρες εργασία μέσα από την πλατφόρμα που έχει γίνει latest trend στην αγορά!

 • ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ Open or Close

  38Το Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ, μέλος του ΟΜΙΛΟΥ ΙΑΣΩ, είναι η μεγαλύτερη ιδιωτική μονάδα στο είδος της στο Νομό Αττικής με 125 κλίνες για εσωτερικούς ασθενείς καθώς και υπηρεσίες αποκατάστασης για εξωτερικούς ασθενείς. Στελεχώνεται από εξειδικευμένο ιατρικό ,θεραπευτικό και νοσηλευτικό προσωπικό στον τομέα της αποκατάστασης και συνεργάζεται με σύμβουλους ιατρούς όλων των ειδικοτήτων. Η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών βασίζεται στην υψηλού επιπέδου επιστημονική και ομαδική εργασία της διεπιστημονικής ομάδας αποκατάστασης και στηρίζεται σε μια εξόχως ανθρωποκεντρική φιλοσοφία. Θεωρεί το άτομο που παρακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης, συμμέτοχο και ουσιαστικό συνεργό σε όλη την διαδικασία της αποθεραπείας του.

  Η Διεπιστημονική ομάδα διευθύνεται από Φυσίατρο και στελεχώνεται μεταξύ άλλων από Εντατικολόγο, Παθολόγο, Καρδιολόγο καθώς και συνεργαζόμενους συμβούλους Ιατρούς όλων των ειδικοτήτων. Οι βασικοί τομείς αποκατάστασης περιλαµβάνουν: Φυσιοθεραπεία, Λογοθεραπεία, Εργοθεραπεία, Υδροθεραπεία, Ψυχολογική Υποστήριξη, Κλινικό ∆ιαιτολόγο & Νοσηλευτική Αποκατάσταση.

  Μεταξύ των εξειδικευμένων τμημάτων-ιατρείων λειτουργούν τα παρακάτω:

  • Εγχύσεις Αλλαντικής Τοξίνης
  • Οζονοθεραπεία
  • Βλαστοκύτταρα
  • Ανάλυση Βάδισης
  • Ορθώσεις - κηδεμόνες
  • Ουροδυναμικού ελέγχου
  • Έλεγχο φώνησης και κατάποσης (FEEST)
  • Έλεγχο γνωσιακών ελλειμμάτων από Νευροψυχολόγο
  • Ιατρείο Κατακλίσεων
  • Ιατρείο Βελονισμού
  • Καρδιακής & Πνευμονολογικής Αποκατάστασης
  • Εργομετρικού ελέγχου
  • Τμήμα Κλινικής Διαιτολογίας& Παχυσαρκίας
  • Ορθοβιολογικοί παράγοντες (PRP)
  • Εργομετρικού Ελέγχου
  • Εργοσπειρομετρικού Ελέγχου
 • TRENKWALDER HELLAS Open or Close

  39Trenkwalder International σημαίνει πρωτοποριακές λύσεις ανθρώπινου δυναμικού στον παλμό της εποχής, δυναμική επέκταση στην καρδιά της Ευρώπης, ξεκάθαρες αξίες και αξιόπιστες συνεργασίες τόσο με τους πελάτες όσο και με προσωπικό της.  Χάρη στην υψηλή αποδοτικότητά της η Trenkwalder συγκαταλέγεται στους δέκα μεγαλύτερους ευρωπαϊκούς παροχείς ανθρώπινου δυναμικού. Τα διεθνή, ενιαία επιχειρηματικά πρότυπα στους τομείς-κλειδιά της πρόσληψης, του logistics και της διαχείρισης προσωπικού καθιστούν την εταιρεία ένα στρατηγικό εταίρο μεγάλων διεθνών επιχειρήσεων.

 • ADACOM Cyber Security Open or Close

  40ADACOM is a Cyber Security solution provider and a PKI CSP with offices in Tel Aviv, Athens, Belgrade and London. We implement projects for Financial Institutions, Telcos and large organizations in more than 30 countries across ΕΜΕΑ. ADACOM enables security online preserving business continuity with projects in Network Security, Endpoint & Host Protection, GRC & Assurance, Data Governance, Security Analytics and PKI & Strong Authentication. With over 1000 certifications, ADACOM has partnerships with technology vendors including large and small innovative companies. ADACOM is ISO/IEC 27001:2013 and ISO 9001:2008 certified.