events deCSsktop1

Στο Master Class με τον Νίκο Ρούσσο η ελληνική κουζίνα συνάντησε την υψηλή γαστρονομία

rousv2

Με μεγάλη επιτυχία και έκδηλο ενθουσιασμό των συμμετεχόντων πραγματοποιήθηκε το Master Class με εισηγητή τον Ambassador της Σχολής Τουρισμού, Νίκο Ρούσσο. O βραβευμένος με 2 αστέρια Michelin chef του Funky Gourmet εστίασε στην avande garde πλευρά της ελληνικής κουζίνας παρουσιάζοντας τεχνικές όπως στρώσιμο σοκολάτας, ζελατινοποίηση, υγρό άζωτο, ice filtration, ζωμό σε χύτρα ταχύτητας, αλλά και sous vide cooking. 

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου υψηλής γαστρονομίας, το οποίο έλαβε χώρα στα εργαστήρια Culinary Arts του Downtown Campus [Ακαδημίας 42], οι φοιτητές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παρασκευές όπως αυγοτάραχο με λευκή σοκολάτα κ.α. 

Δείτε εδώ φωτογραφίες από το σεμινάριο και τις εντυπωσιακές δημιουργίες που παρασκευάστηκαν στο πλαίσιο του Master Class. 

 

 

roussos1
roussos2
roussos3
roussos4
roussos5
roussos6
roussos7
roussos8
roussos9
roussos10